Kocayanakannesi Kaçıncı aydan itibaren tek başınıza yıkamaya başladınız ve ne şekilde yıkadınız? 3,5 aylık olmak üzereyiz artık eşimi beklemeden de yıkayabilmek istiyorum kuzumu 🙈
durupelin Kocayanakannesi sdc ilk banyosunda büyüklerin yardımı ile yıkadık daha sonra hep tek yıkadım şimdi 17 aylık banyoya birlikte giriyoruz kucağımda yikiyorum 😊
Kuzey03 Kocayanakannesi ilk iki banyosunu kayınvalidem yaptı üç dört beşinci annem yaptı sonrasını kendim yaptım yani 3 haftafan sonra falan sanırım
Esilanur Kocayanakannesi 40 ndan sonra tek yıkamaya başladım 2 kilo doğdu 35 haftalık bir prematüreydi yavrum 😂🥰
Kocayanakannesi Sergl1425 bende filesine yatırıyorum ön kısımda sorun yok ama elime alıp arka kısmına geçince birinin su ve şampuanını dökmesine ihtiyaç duyuyorum, korkuyor muyum acaba bilmiyorum ki
Poncik38 Kocayanakannesi 1kere yaptırdıktan sonra alısıyosun zaten zor değil tek dikkat etmen gerek su yutmaması. Banyo süngeri var ona yatırıyorm rahatca yıkıyorm orda arkasını dönderdgmdede elimi başına koyuyorm su gitmesn dye oyle yani YouTube dan video izleyeblrsnz ordada anlatıyolar. Ben şimdi tam anlatamadm
Kocayanakannesi Esilanur canım benim ya, maşallah ona 🧿 zor olmadı mı peki, filesinin üzerine koyup mu yıkıyordunuz?
mervealco Kocayanakannesi 40 ’ı çıktıktan sonra tek yıkamaya başladım, küvete fileyi geçiriyorum çok rahat oluyo 😊
Kocayanakannesi mervealco sırt kısmını ve başın arka kısmını yıkarken elinize aldığınızda zorlanmıyor musunuz, sadece ben mi zorlanıyorum acaba 🙈🤭
durupelin Kocayanakannesi biraz ele avuca gelene kadar kendi küvet yıkadım file kullanmiyordum ben daha sonra hep kucağımda yıkamaya basladim
Kuzey03 Kocayanakannesi evet fileyle ilk önce ön kısmı sonra arkası kafası derken oluyor😃 tek olunca mecbur eşim sabah gidip gece geliyordu o zamanlae her zaman yanımızda biri olmayacak alışmamız lazım bazı şeylere
Leman01 Kocayanakannesi 6 buçuk aylık hala eşimle yıkıyorum iyice hareketlendiği için tek başına yıkamak dahada zor oluyor
Kocayanakannesi Leman01 ben de öyle olucam sanırım ama daha geç olmadan tek yıkamaya alışmak istiyorum. Eşim bazen geç çıkıyor iş yerinden bir aksilik oluyor, bir nevi bağımlı kalmış oluyorum 🤦♀️
Esilanur Kocayanakannesi evet çok minnak tı çok korkuyodum alıştım şimdi 4 aylık evire cevire yıkıyorum ele geliyor suyu da çok seviyor 😂🥰
mervealco Kocayanakannesi çok hafif bi şekilde çeviriyorum tek elle tutuyorum ve olabildiğince hızlı yıkamaya çalışıyorum oraları o yüzden çok zorlanmıyorum artık, ilk başlarda zorlanıyordum tabi biraz 😊
sokomel Kocayanakannesi o konuda başta ben de zorlandım ama yüzüstü yatır çok iyi oluyor. küçüklükten itibaren yapabilirsin. kollarının üstüne koysun kafasını. ben öyle yapmaya başlayınca çok rahatladım. sonra biraz daha büyüyünce hafif oturur pozisyona sokup yıkıyorum sırtını 6 aylık olacağız artık kendi hafif dik tutabiliyor sırtını o yüzden yüzüstü yatırmayı bıraktım.
Kocayanakannesi Kuzey03 kesinlikle çok haklısınız. Arka kısmını yıkarken elime aldığım için mi zorlanıyorum acaba yine filesine yüz üstü yatırıp başını mı tutmalıyım 🤷♀️
Kocayanakannesi Aselbuk geç kalmış sayılmam o halde bizim içinde hala bir umut var demektir 🙈 filesinin üzerinde mi yıkamaya başladın canım?