Tunisinannesi Kizlar ya kapaliyim bir çok markaya bakiyorum,hiç hoş parçalar yok… buna bayıldım alayım hemen diyemiyorum uzun zamandir… Sade,şık parçalar bulabildiğiniz önerebileceğiniz marka,vs var mi?
Zhnce Tunisinannesi haticebicerdesign diye bi sayfa var instagramda Hatta kadinin bursada ki butigine gittim baya güzel parçalar vardi Açık olmama rağmen bi kac kıyafet aldim Hele ablam 2 senedir surekli oradan siparis verir
Bulutbey Tunisinannesi https://www.meliketatar.com/ ben kapalı değilim ama kayınvalidemin evinin orada şu mağaza var vitrinini hep beğenirim. Bir bakın isterseniz şeçenek olur
Eslemmomy Tunisinannesi ben genelde sefa merveden alıyordum ama bir suredir bozdu sanki ben uygunlugundan dolayı tercih ediyordum
Tunisinannesi Eslemmomy evet kuzum sefa merve bozdu bakiyorum da heryerde çok benzer ürünler benim zevkim çok farklı sanıyorum🙈
Eslemmomy Tunisinannesi instagramda çok sayfa var ama ben biraz para konusunda idareli olduğum için pahalı geliyor bakayım bendeki sayfalara isimlerini yazayım sana
adasaripapatya Tunisinannesi Modaselvim web sayfası instagramdaysa “Onuk giyim, Modaensar butik, Nowanstore, Modaala” tesettür kıyafetlerini beğeniyorum 👍