Mervelkr Gnt38 siz dediğimi deneyin ilk günler işe yaramıyo sanmıştım ama uzamıştı uykuları tabiki hep öyle değil mesela şuan yarim saatte uyandı emiyo tekrar uyuyacak ama bazen 2 saat uyuyor bu yaptığımdan sonra düzeldi ama
Gnt38 Aysukk haklı olabilirsiniz televizyon izletmem ama ses olsun diye açarım yada telefondan müzik açarım bide hiç acmamayi deneyim umarım ise yarar 🤗
Gnt38 EmineB genelde 3 uyku yapiyo bazen 4 yapar bizdede 2 buçuk saatte uyuturum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
EmineB Gnt38 Anladım öyleyse gürültüsüz sessiz sakin ortamda uyuması gerekiyor ufacık sese irkilip kalkarsa uykusu bölünür kaliteli uyuyamaz. Aklıma bundan başka sebep gelmiyor maalesef
iki_prens_annesi_ Gnt38 4 ay 26 gunluk gece haruc her uyusu 40 50 dakika azi oluyo cogu olmuyo malesef bende zorlamiyorum kaldirip oynatiyorum 1 bucuk 2 saatte bi tekrar uyumak istiyo zaten
Minikkurbagam Gnt38 biz de 5 ay 20 günlüğüz aylardır sadece yarım saat uyuyor asla geri uyumuyor şimdi yeni bişe keşfettim bende baya yoruyorum oyun oynuyorum onunla uykusu 1 saate kadar çıkmaya başladı