Glcnckr35 Bebegm kakasını yapmıyor 2.5 aylıkk 1 hftadır anne sutuyle beslenıyor ama neden yapmıo anlamadım
Ebrar4135 Glcnckr35 canim benim kızımda 3haftaliktan beri yapmiyodu sadece fitille yapıyordu goturmedigim hastane doktor kalmadı hepsi farklı teşhis koydu en son devlete götürdüm 2 gün önce fitil atmaktan artık makati yara olmuş dedi ılık suya oturtum 30 dk krem sürdüm çok şükür bugün kendisi yaptı 🤲
Ahlastoprak Glcnckr35 zamanla düzene girecektir çok sıkışma dikca müdahale etmeyin benim oğlum 4 aylık daha yeni düzene girdi çok şükür. Bekleyin yapacaktır
Kuzey03 Glcnckr35 iyi sen bir hafta beklemişssn😀 benim bebeğim 1 aylıktı her sabah düzenli yapıyordu saati saatine bir sabah ağlayarak uyandı ıkınıyordı yapamıyordu o gün akşama kadar çekti yavrum bir türlü yapamıyordu artık dayanamadım kulak pamuğun ucuna zeytinyağ sürüp poposun içine koydum dikkat etmek gerekiyor ama sadece pamuk kısmı girecek cekeceksn hemen. İlk başta gas cıkardı 2 dk snra kakasını yaptı hemde kucagımda heryeri batırdı rahatladı cocuk
EsleminAnnesi2020 3,5 aylık kızım var 2,5 aylık olana kadar gaz sancıları ve 10 güne bi kakasını yapıyodu.. nurse harvey’s kulandim gazı için ve kakasıda düzene girdi
Ebrar4135 Glcnckr35 bncede dene canım beni özel hastanesi doktorlari çok çaresiz bıraktı inşallah sendede işi yarar