AsilDorukAnnesi Kızlar 2.5 aylık bebeğimin poposu pişik oldu . Sudocrem kullanıyorum. Önerebileceğiz başka krem var mı? Trosty yada fito kullanan oldu mu ?
Selinozgeenn AsilDorukAnnesi selcan hanım kantaron yağı da deneyebilirsiniz :) o da çok iyi geliyor 😌
Asel61 AsilDorukAnnesi hakiki zeytinyagini ocakta biraz yak sonra sogut kullan kesinlikle cok iyi bizde pisigin daha ilerisi yara vardi onu gecirdi ve bn dogdugundan beri bunu kullaniyorm pisik kremi sebamet var bnde onuda gunde bir kez suruyorm
AsilDorukAnnesi Nadiye Doğduğundan beri hiç ıslak mendil kullanmıyorum ya yıkıyorum ya pamuklu su kuruluyorum hemen oldu yine nasıl olduysa 🤷🏼♀️
Ayberen AsilDorukAnnesi Canım ben iyi olur diye mustelanın pişik kremini aldım açıkçası bi faydasını görmedim. Ve uzun zamandır hafif kızarıklık oldumu zeytinyağı sürerim ve kızım ondan rahatsız olsa anlardım. Ben çok memnunum
gamzeaslan AsilDorukAnnesi bana zeytinyagi satan bi kisi demisti zeytinyaginda asit var yakar bebegin cildini. O yuzden zeytinyagini kaynatmadan azicik ateste turun sohutun oyle kullanin, kantaron yagi ile birlikte demisti.. benim doktoruma sordum pisik olursa ne yapayim diye.. hergun banyo yaptir ve altini havalandir dedi, ilac kullanma dedi. Sadece her alt alma sonrasi desitin suruyorum
Kumsaati AsilDorukAnnesi benim oğlumda 2 aylık bizde piştikten çekiypruz :( biz malesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldığımız için pişik olması çok normal dedi doktor :/ kremler fayda etmedi etmiyor.internette anne sütü sürün diye okudum .bir kaç defa denedim .birde altını fırsat buldukça yıkayıp kuruladıktan sonra açık bırakıyorum havalansın diye .eskiye nazaran daha iyi
ayis AsilDorukAnnesi Bnde nıvea nın pişik kremini kullanıyorum hemen geçiriyo diğer kremlere göre daha katı ve daha yağlı o yüzden daha etkili ..
Cikonunannesi AsilDorukAnnesi benim oglumun poposu bayaaaa kötü olmuştu kanama derecesindeydi sudocrem kullanıorduk geöti geçicek derken daha kötü oldu önce biodermanın bi kremini verdiler nasır yaptı popoyu, snr bi doktor desitin (mor olan) fito bide garmaston pomat verdi, garmaston pomat ve fitoyu karıştırıp sürüyordum ardından da desitini o kdr kötü ılmasına ragmen 4. Gün geçti hafif kızarıklık kaldı oda geçene kdr kullandım smr sadece desitin kullandık tamamen geçtikten snr da hamazinc kullanmaya başldık hala da kullanıyoeum oda baya iyi bi krem
Cikonunannesi Kumsaati bizimde öyle olmuştu işte doktorumu sagolsun desitin (mor olan) fito ve garmestan pomat önerdi geçti şükür bişeyimiz kalmadı denemek isterseniz aklınızda bulunsun. Garmestan pomat ve fito yu karıştırıyordum desitini de üstüne sürüyordum. Tabi havalandırmak ve her açmada degil ama günde bir iki defa yıkamakta iyi gelir. Geçmiş olsun çok.
YazCilegi AsilDorukAnnesi Sudocrem gibi pişik kremleri pişiği önlemek için kullanılıyor. Pişik olduktan sonra fayda etmeyebilir. Bi gece bizimde cok kotü olmuştu ve ilk kez olunca cok telaş yaptık. Doktorumuzun tavsiyesiyle nöbetci eczaneden HAMETAN-MAVİ aldık 8 lira gibi ücretş var. Sabaha geçmişti. Şimdi diş dönemindeyiz hafif kızarıklıklar oluyo hemen sürüyorum
Merfeee AsilDorukAnnesi ben doğum sonrası İlk 10 gün pudra, krem, ayriyeten deri koruyucu Krem kullandım banamisin demedi... Zeytinyağı tavsiye ettiler iki gün içinde tertemiz oldu Ama has zeytinyağı olması lazım
Ezor Hametan ve desitin 👍👍👍 benimde kızım 2 aylık oldu tahriş ve pişik olmuştu ikisini bir sürdüm ve sabaha geçmişti ❣️❣️
AsilDorukAnnesi Ayberen zeytinyağı sürünce sızlar acır diye korkuyodum bende ama herkes önermiş deniyim bugün. Teşekkür ederim