Zynlabdn Merhaba kızlar, 4 aylık bebeğim grip olmuş sanırım burnu akmıyor ama hırıltı var dolu yAni. Ne yapmam gerekiyor ?
busraerdi Zynlabdn hastaneye git canım bekleme bende bekledim gecer felan diye evde kendim düzeltmeye çalıştım ama maalesef mikrop kapmış hastanese yattık bir hafta
Mltmela Zynlabdn hırıltı genizden de gelebilir ciğerden de allah korusun bi muayene ettirin içiniz rahatlar anne sütü alıyorsa bol bol emzirin sıvı ile gelir geçmiş olsun
Ipek Zynlabdn kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ediyorum.Şuan salgın var.Bebekler bronşiolit oluyor. Benim kızımın(3,5 aylık) da hafif öksürük ve hırıltısı vardı.Doktora gittik 8 gün hastanede yattık.Hastalığınız ilerlemeden gidin derim.
Zynlabdn busraerdi ama ateşi falan Yok enerjisi de düşmedi hemen götürmek de istemiyorum. Orası da mikrop yuvası. Bilemedim 🙄
busraerdi Zynlabdn hastaneler evet mikrop . ben bilemedim ilk bebeğim olduğu için . ama ateşi cıkmamış diyosun benimki cıkmış kaynanama göstermiştim yok ateşi bebekler sicak olur demişti bende bilmediğim için meğer cıkmış . o yüzden 7 gün küvezde yattı göremedim bile öksürse doktordayım o derece oldum