Merve789 Gunduz uykulari yarim saat olan bebeklerin anneleri.. Daha uzun sure uyumalari icin bisye yapiyomusunuz. Birde benimki gece 8de yatiyo 5te ayakta bi turlu gec yatiramiyorum
Babylokum Merve789 kaç aylık? Benim oğlumun da ayni dediginiz gibi gece uyuma saati gündüz de çok kısa uyuyo emerek uyuyo ondan oluyordur diyolar. Benimki 2 aylık.
elizabeth Merve789 3 ay 23 günlük kızım gündüz uyumuyo doğru düzgün normalde 8de uyuyup sabah 7 gibi uyanırdı son 1 haftadır 5te uyanıyo bilen varsa bana da söylesin valla 🤷♀️
kahvekokusuu Merve789 bebegim 43 günlük ilk hafta uyuyordu ama sonra gündüz uykulari yoktu ne yaptiysam uyumadi simdi sling aldim 3 gündür hastane islerim vardi disar cikarken taktim fark ettimki slingi takinca hemen uyuyor evdeyken de taktim o şekilde uyuttum 😋
Babylokum Merve789 aynen benimde kayinvaliden burda arada ona verip duş alıyorum yemek yiyorum falan yoksa 5 dk fırsat yok o gidince napicam bilmiyorum. Sabah 5 ten 7 buçuğa kadar da eşime veriyorum işe gitmeden bi emzirmek için getiriyo bana.
kahvekokusuu Merve789 bir süre uyanmiyo uykusunu alana kadar yani benim baya isime yaradi hem sevdi de