Halimemeva Kızlar başına gelen var mı bebeğim 2 aylık uyurken hep tek tarafa döndüğü için kulagının biri kepçeye döndü açıldı bandana takıp sonradan düzelen oldu mu 🙁?
Deletedmom50 Halimemeva 2 yaşında kepçe ama baştaki gibi değil 😂kalıyor yani ne yapsan ama sizinki daha çok küçük düzelir dikkat et zaten kış geldi rahatsız etmez bandana
Gzdzeynep Halimemeva benimkinin de kulakları kepçeye dönmeye başlamıştı 4-5 ay sürekli saç bandı taktım eskiye göre çok iyi ama hala biraz kepçelik var
Minikuzu Halimemeva 3 aylıkken başladı 7.5 aylık hala öyle neler neler yaptım düzelmedi 🤦♀️ artık sadece canı sağolsun yeter diyorum
Halimemeva Deletedmom50 2 kulak da olunca sorun o kadar büyük olmaz belki tek kulak kırılınca karşıdan bakan direk farkediyor Biri niye kepçe diye artık bandanayla geçirmeye çalışacam geçerse
Halimemeva Deletedmom64 benim sonradan oluştu canım sadece birinde üstelik benim yatırırken hatalı yatırmamdan bebenin kulagı katlana katlana kepçe yaptık 🙁😂😂
Halimemeva Minikuzu 🤭🤭 Doğuştan olabilir belki sizin bizim sonradan oluştu tekinde oldu kendi hatam sayesinde
Tiredmomy Halimemeva 3.5 aylık bebeğim de aynı şekilde iki kulağı hemde devamlı kıvırılıuor o kadar dikkat etmeme rağmen bandana takıyorum ama gözlerine iniyor taktırmıyor düzelir mi bilmiyorum şimdiden şekil almaya başladı bile 😞
Halimemeva Tiredmomy inşllah bi çagre bulursunuz sizde benimki de sevmiyor maalesef hemen ağlıyor ama alıştıracam yavaş yavaş artık
Prenses_alya Halimemeva benim kide öyleydi ama korkmayın hemen düzeltmeye başlarsanız düzelir. Hep tek tarafa yaptırmayın ve her yatırmaya kulağını mutlaka tarip edin. Bandana yada beresini takın sürekli kontrol edin düzeliyor ❤️
Halimemeva Prenses_alya aynen inşallah geçer bandana tek çagrem geçirenler varmış ben ne kadar diğer tarafa yatırırsam yatırıyım o dönmeyi başarıyor alışkanlık etti artık
Tugces Benim kızımın da 2 kulağı kepçe eşim bana sana benziyor diye şaka yapıp dururdu daha dün bebeklik fotoğrafına bakıyorduk aynı babasına benziyor kızım eşimin şimdi kepçe değil yani küçük oldukları için öyle diye düşünüyorum 😊