Sincapcik Arkadaşlar kızım sabah ben uyurken uyanıp diş jelini bulup biraz yemiş malum onlar da tatlı. Başına gelen var mı hiç
Dilekmh Sincapcik yesin bunda ne gibi bir zarar olabilir ki zaten normalde damaklarına sürdüğümüzde de onları emip yutuyorlar
Prensesler_annesi Sincapcik bisey olmaz canım zaten dişlere sürüldüğü için o şekilde yutabilir ki benim 2 buçuk yaşında ki kızım yutmuştu zararlı olsa diş için yapılmaz içini rahat tut canım
Duygusm Sincapcik Şimdi tekrar bakamadım ama yanlış hatırlamıyorsam bizimkinin prospektüsünde doz aşımı tespit edilmemiştir gibi bir ifade vardı. Yani bir şey olacağını sanmıyorum ama siz o kısma bir bakın yine de.
Sincapcik Şimdilik bişey yok çok yememiş herhalde çok şükür 🙏🏻 😔😔😔😔😔çok teşekkür ederim cevaplarınız için
GoGirl Sincapcik uyusturdugu icin bogazini uyusturup yedigi sey cigerine kacabilir diye kullanmayin demisti bize doktorumuz ama 5 yil once simdiki jeller nasil bilmiyorum hic kullanmiyorum.siz yinede ortada birakmayin az yediyse zaten sknti olmaz