Deletedmom64 Gözleri yumruk gibi olup uyku bilmiyor belinden komple bacaklarını kaldırıp kut kut yatağa vuruyor uykusuzluktan ağlıyor ama uyumuyor ac olmadığına eminim atak mi geçiriyor herkesin 4 aylık süreci böyle mi ilerledi ?
Miraykiz58 Deletedmom64 bizim de bazen öyle oluyor 4bucuk aylık. Klasik müzik pispis sesi dinletiyorum ben
iki_prens_annesi_ Deletedmom64 atak yuksek ihtimalle bi donem boyle olabiliyo 4uncu ay cok zorlu bi ay 4 ay 26 günlüğüz uykuya cok direniuo tepiniyo gozunu ovalamaktan kipkirmizi oluyo ama yinede direniuo en son yorgun dusup uyuyo
Elifkadir Deletedmom64 ayni durumdayiz4 ay 15 gunluk ayaklarini vuruyo gogsunu kaldiriyo uykuya direniyo memnuniyetsiz bi herseyden zorlaniyoruz
Kartanesi26 Deletedmom64 uff benimkide ayni cnm ya ayaklarıni kaldırıp kaldırıp vuruyyor iki gun once asi olduk mamayida dogru duzgun icmiyor gunduz uyumuyor ağlıyor ama uyyamiyor gecede saat basi kalkıyor 😏
Uraska Kartanesi26 gecede saat bası uyanmaya basladı birde uyanınca gece cok zor uyuyor sizde de oyle mi
Kyra_11 Deletedmom64 bende bu ayağını vurma bir tek benimkinde var sanardım Demekki herkes aynıymış 😭
Uraska Deletedmom64 bizi anlattınız resmen 4.5 aylık olduk son 1 haftadır böyle gecede saat bası uyanmaya basladı birde uyanınca gece cok zor uyuyor sizde de oyle mi
Elif06 Deletedmom64 aynı durum bizdede var ayaklarını vuruyor bu gece 4 e kadar uyumadı 7 de kalktık sabah şuan yeni zorla uyuttum 🙄