Aselinannesii6 Patatesyanakannesii yaa inşllah uyur senin bebiş de bende bazen işe yarıyor ^ vecealna nevmeküm sübata ^ 11 kere bunu oku inanarak uykuya daliyo bazen belki ise yarar allahtan umut kesilmez 🙏🙏
Patatesyanakannesii Aselinannesii6 insallah canim bakalim daha uyumadi ayakta sallamaya devam 2.5 saattir ayagimda artik hissetmiyorum bacaklarimi
Melindaninannesi Rzgr iyi olur bı an önce inşallah yavrucuk. Ne kadar korusak da hasta oluyorlar malesef.😟
Aselinannesii6 BhtrOlcay_ nerdeee uyuttum 1 saat sonra kalktı bidaha uyuttum yine aynı uyku haram oldu
Yusra_buglem Aselinannesii6 20 dk uyu kalk yapiyo malesef bi kaç kez kalktımı gece alışkanlık yapıyor.
Aselinannesii6 Yusra_buglem iste buzimde oyle gunduz vok uyumuyo hani uyusa insan kendini teselli eder gece uyumadı gündüz uykusunda uyurum bende diye ama bize uyumayan denk gelmiş napalim canı sağolsun
Biricik01 Rzgr ayrılmak zor olur ikiniz içinde 😁kızım doğduğundan beri beraber yatıyoruz eşim hep görevde bu gidişle üniversiteye gidene kadar beraber yaticaz gibi🙄🤣