Ayliz Svd1 benim kızımda 18 ay 20 günlük. Herşeye ağlıyo diyemem ama çok ağlamaya başladı. Gümbür gümbür iki yaş sendromu geliyo diyoruz biz buna
Busrasy Ayliz Benim oğlumda şuan 21 aylık yemin ediyorum çok fena. Yani sendrom felan demek istemiyorum açıkcası. Suyuna gidiyorum güzel konuşuyorum dikkatini dağıtıyorum bir şekilde o mızmızlığı gidiyo. Benim ki kafasını vuruyo yerlere yada bana kafa atmaya çalışıyo istediği olmayınca. Çok zorlanıyorum bazen ama Sabır güzell anneelr 🌸🌸🌸
2balbiranne Ayliz benim kız 16 aylık ilk defa bugün öyle boş boş ağladı hemde kızarıncaya kadar her defasında sarılıp sakinleştiridiğim bir şekilde rahatlıkla susturduğum kız bugün çıldırdı sebebsiz yine de sabırla sakinleştirdim ama atak dedikleri bu olsa gerek 🤷🏻♀️
Svd1 Busrasy benimkisi de aynı ve sureklıı ısırıp yoluyo yemin ederim her yerim mor mor oldu bazen dayanamayıp sesimi yukseltiyorım sonra da cok uzuluyorum😢
Ecis Kızım 18 aylık aynı durumdayız ve dünden beri ağlamanın yanında banada vurmaya başladı. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum, yere yanına çöküp hemen sarılıyorum. Anında susmuyo tabiki ama inanın sakinleşiyo 😇