Kızlar üç ay on beş günlük bir bebeğim var .Doğduğundan beri hep hasta oldu defalarca yüksek ateş gözlerinde iltihap yumurtaliklarinda su toplaması haftalarca geçmeyen pişik ve sonunda haftalardır geçmeyen hırıltı defalarca hastahaneye gittik acile polikiligine falan yumurtaliklarindaki şu toplamasina geçer normal dediler ateşi de atlattık gozude bayağı oldu pisigide geçti çok şükür ama hırıltılı geçmiyor uzun süredir var hastaneye götürdüm kaç kere burnu tıkalı dedi hepside ilaç verdi antibiyotik kullandk geçmedi yine gittik yine antibiyotik verdiler tekrar gittm. Deniz suyuyla temizleme aparatı verdi kullandim çocuğun burnundan o kadar ses çıkaracak pislik yok çıkmıyor doktor burnunda diyor ama takip ediyorum ağzından nefes alirkende hırıltı sesi geliyor ve baya öyle böyle değil yani geçmiyor ne yapmalıyım artık hastahaneye gitmek istemiyorum çünkü bakmıyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar bakamiyosundur dedi en son gittgm doktor dikkat ediyorum yani doktor da canımı sıktı bakamiyosun diye ben kayinvalidemle oturuyorum hadi ben bakamıyorum annem de mi bakamıyor yani herseyi denedik yapıyoruz annemle beraber dikkat de ediyoruz yani ilk bebeğimde değil bilmiyorum çocuk bakmayı desem yani ne yapacağımı bilmiyorum biraz akıl verin kendimi suclayip duruyorum bakamıyorum die ha bir de görenlerin ne kadar zayıf. Sütün yaramıyor bir şey vermiyomusun diyorlar çocuk daha üç aylık ne verebilirim yani