Bng evet tog değeri kalınlık oluyor. 1.0 tog olanın içi dolgulu değil. 22 derecede içerisine ince penyeden alt üst uzun kollu pijama giydirebilirsiniz. 24 derecede ise sadece kısa kollu body ya da yine ince penyeden kısa kollu alt üst pijama giydirebilirsiniz. Pijama takımının üzerine ince penye battaniye örtmüşsünüz gibi düşünün. 2.5 tog değeri olan tulumu ise yorgan gibi düşünün. Kışın gece yatarken ne giyiyorsanız öyle giydirmeniz gerekiyor içine. Mesela ben ince penyeden uzun kollu alt üst pijama takımı giyip üzerime yorgan alırım. Kızıma da aynı şekilde yapıyorum. Ya da o gün hava çok soğuk olmamışsa ve ev diğer günlere göre daha sıcaksa içerisine sadece kısa kollu body giydiriyorum. Çünkü ben üzerimi açabiliyorum uyurken ama kızım tulum giydiği için açamıyor. Ben üşüyebilirim ama o üşümez. 🤣 uyku tulumları zaten üzerini örttürmeyen ya da örtülmesi sakıncalı ayda olan bebekler için. Yani tekrardan üzerine ekstra bir kat daha örtmenize gerek kalmıyor. Zaten bir gece denersiniz. Baktınız az ya da çok geliyor içine giydirdiğiniz; arttırıp azaltabilirsiniz. Bazı bebekler sıcağı seviyor bazıları soğuğu çünkü. ☺️