Acemi_ogretmen_annee Merhaba🥰 Ek gıdaya geçen veya geçmek üzere olan anneler , çoğu sebze çeşidi buharda pişirmeye müsait. patates, kabak, karnabahar, brokoli, havuç, kereviz, yeşil ve kırmızı biber, patlıcan, taze fasulye, taze bakla, kuru soğan sarımsak, Brüksel lahanası, pancar, bal kabağı, enginar ve tarzı sebzeleri buharda pişirme aparatı ile pişirebilirsiniz böylece besin değerini korumuş olur içiniz çok çok rahat eder ☺️İnternette 20₺-30₺ arası Fiyatları değişiyor BUHARDA PİŞİRME APARATI Yazıp aratınız emin olun iyiki almışım diyeceksiniz ☺️ Bebişlere güzel güzel tarifler yapasınız inşallah... ❣️
habibe_omerasaf Acemi_ogretmen_annee onun yerine sinbo pişiriciyi tavsiye ederim aralarındaki fiyat farkı cok cok az hemde sadece bir aparat yerine daha özellikli bişey almış olunur 🌸
Meryemdeveci Acemi_ogretmen_annee ben aldım o alarattan hepsi buradan yarın gelicek Bakalim memnun kalicagımı düşünüyorum
Acemi_ogretmen_annee habibe_omerasaf tabi olabilir oda fakat pek tavsiye edilmiyor sanırım haznesi küçük , geç ısınması , dibe tutması gibi olumsuz yorumlarda var değerlendirmek lazım 🤔
habibe_omerasaf Deletedmom_297 sinbo buharlı pişirici diye geçiyor netten bakın isterseniz 50 tl civarında aldık