Canselguler Selam kıxlar 15 gunluguz kızımla cok gazı var cıkaramıyor ne yapsam etsem aglıyor sureklı meme ıstıyo ne yapmam lazım masaj sıcak havlu herseyı denıyorum yıne aynı annem bı kac damla agzına zeytinyağı ver dıyo bılmıyorum ne yaocam
Rrabis12 Canselguler benim doktorumda günlük 2 çay kaşığı ver ama doğal zeytinyağı ver zararı yok bağırsaklara iyi geliyor ben 1 çay kaşığı verdikten hemen sonra emzirşyorum arkasından %100 faydası varmı diye sorarsan hiçbirleyin yok maalesef sadece biraz rahatlıyolar
Mavi2020 Canselguler benimde kızım 55 günlük kimyon tohumu aldım aktardan onu içiyorum 2-3 bardak şükür faydası oldu birde nurse harveys gaz damlası kullanıyorum bitkisel
Sev-sev Benim bebeğimde inanılmaz gazlı hala öyle sab simpleX kullandım hem uyutuyor rahatlatıyor hem gazını çıkarıyor
Donmez95 Duşa sokun küvette biraz dursun gazını çıkartır ve hep kucağınıza alıp sırtını sıvazlayın emzirmeye beklemeden
Boniboncuk Canım tane kimyon al kaynat sen günde bir bardak iç bebeğe de her emzirmeden sonra küçük olduğu için 1 çay kaşığı ver inşallah hiç bişeyi kalmaz biz öyle çözüm bulduk
Kusannesi Canselguler memede kaldıgı surece gaz olur csnım düzenli ve vakitli emzirmeye calıs. Kendi yediklerine dikkat et ayaklarını hareket ettir karnına dogru hep
Canselguler Kusannesi tesekkur ederım evet duzenlı emzırmeye cakısıyorum ama sureklı agluyo anlamuyırum gazı rahatsız edıyo
EDABYK Canselguler valla ben tohum falan almadım 1 çay bardağına attım kimyonu kaynatıp soğuyunca 3 damla bebegime geri kalanını kendim içtim artık her gün akşam olcak diye korkuyodum nurse hsrveys kullandm çok fayda göremedim kimyon en iyissi