Gulap-1234 Kızım 4aylık 6.500 kilo gece 11 12 de en son emziriyorum sabah namazında saat 5de kaldırıyorum kaldırmasam kalkmaz o zaman birde sabah işte 8buçukta kendisi saati bilir gibi kalkıyor emziriyorum öyle öğlen sürekli zaten akşama kadarda sizce az mı
Ekintoprak21 Gulap-1234 herşey normal canım değişcek zaten çok kısa süre sonra geceleri daha sık kalkmaya başlıcak panik yapma sağlıkla büyüt 🙋🏻♀️
mehtapca06 Gün içinde çok emiyor mu emiyorsa sıkıntı yok gerçi böyle güzel uyuduğuna göre aç kalmıyor 😊
Gulap-1234 mehtapca06 valla canısı Uyanmıyor rahat rahat uyuyor uyandırınca uyanır bende namaza kalkınca Emziriyorum doya doya Çok çok doyuyor desem yalan olur sütüm dolu dolu değil ama demekki doyuyor sorun çıkarmıyor :)
Kusannesi Gulap-1234 kendisi ne zaman acıkırsa zaten uyanacak🤗 ben 2 aydan itibaren hic uyandırmadım doktor bırak uyusun demişti
CanK Kusannesi ben de o günleri görebilecek miyim🥰🥰 18 günlüğüz 2,5 saatte bir uyandırıyorum resmen ağlıyor uyandırma diye o kadar üzülüyorum ki 🙁
CanK Kusannesi bi de uyku halinde olduğu için gazını da çıkaramıyorum geceleri. 2. Ayı iple çekiyoruz 😍😍
Kusannesi CanK ben sırtına yattıgı yerden pışpış yapar gibi vuruyodum gazı varsa çıkıodu alttanda zaten hep kendisi çıkarttı geldiğinde
Sivas580 Gulap-1234 benim bebeğimde doğduğundan beri kendi uyanmıo bıraksam sabaha kadar uyur bende alarm kurup emziriyorum yapamasam içim rahat etmio
Aysima1234 Gulap-1234 bizde aynıyız sabah bez durumu nasıl bizim ki emmdıgı ıcın dolu olmuyor haliyle sızın nasıl
iki_prens_annesi_ Gulap-1234 ne guzel uyuyo dua edin oglum 4 ay 26 gunluk 8 9 arasi uyuyo 12 de emiyo 2 bucuk 3 gibi emiyo 5 gibi emiyo en son 7 8 arasi gune basliyoruz