Sedaaay Kızlar bebeğim sol göğsümü emiyor sağ göğsümü emmiyor orada sertleşti ağrıyor artık bebeğim hiç bir şekilde tutmuyor napcam bilginiz var mı
Minenazli Sedaaay o göğsünü muhakkak emzirince bebegimiz tutsun yoksa mastit olur o yüzden sık sık emzirmeye çalışın bende de oldu ama emzirdim sürekli sağ sol olarak sırayla zorla da olsa emzirdim geçti darişi basina yoksa uyutmaz iyi bilirim
ZeynoEylul24 Sedaaay bebeğin emmiyorsa o göğsünü sen mutlaka kendin sağ. Sağma makinan yolda kendin ellerinde sık akit sütünü yoksa acısan kıvranırsın. Ben acillik oldum. Sag bol bol.
Deren Sedaaay bazen süt çok olduğunda meme gergin oluyor Bebekler tutmakta zorlanıyor emzirme öncesi biraz sağıp yumuşatıp öyle vermeyi deneseniz
ZeynoEylul24 Sedaaay serum verdiler mastit olmuşum sonra antibiyotik verdi birkaç kullanıp bıraktım. Emzirdim bebeğimi tuttu emmeyi bırakmamışlardı. Ama o göğsünü emzirmeden önce biraz sagman gerekiyor doktor demişti.
betul1810 Memen çok dolu olduğu için bebek ememiyor. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım sonra süt ateşi oldum titreme ve ateş oluyor mutlaka göğsünü sağmalısın yumuşayınca göğsün bebek alacaktır.