Ruzgar06 Kızlar geçen yazdım kimse görmedi 😅 aptamil 3 var resim atabilirim 1 kere yapıldı pazartesi günü aldım daha 🤷🏻♀️ Almak isteyen varsa çok uyguna vercem 😔
Hazal Ruzgar06 1 ay öncede aynısınj demişsiniz arkadas yazınca profilinize baktım. Yanlışlıkla 2 kere 3 numara mama alıp bide açıp satmak istemezsiniz herhalde. Ya alan olsa? Bozuk mamayı vermeye nasıl gönlünüz razı olucak ?
Ruzgar06 Hazal ben de bi anneyim arkadaşım. Sonuçta bebek içecek bunu değil mi bozuk olan biseyi neden satıyım alan kişiye ürün fisi ile birlikte verilcek fişte tarih yazar 😉 insanlık hali yanlışlıkla almışız
Ruzgar06 [bilinmeyen] [bilinmeyen] sizin gibi fesat düşünenler olduğu sürece ben de bi anneyim farkındaysan küçük bir çocuğa neden zarar vermek isteyim. Alan arkadaşa fisi ile verilcekcektir ürün dişte tarihi yazar sen problem yapma tatlım
Ruzgar06 [bilinmeyen] he canım he burda seninle tartışmıcam mamayı biz almıyoruz alsam çocuğumun kullandığı numarayı alirim zaten.esimin babaannesi almış kaç yaşında kadın sana açıklama niye yapıyorum ki zihniyetini belli ediyosun.
hemsirebiranne [bilinmeyen] satamadığı aynı mamayı kakalama peşinde bence işte dayanamadım yazdım seni görünce 🤣 neyse alan çıkmaz zaten bu posttan sonra
AlyaBaby Bence acılmış mama satmak iyi değil ne zaman açıldıgı ne malum kımse almaz zaten güvenip 🤷🏼♀️