Ata0905 RaziyeNu kardeşimin kız bebeği 3 ay 6 günlük 6300 Gr 58 cm. 48 cm 2850 doğmuştu . Sadece anne sütü alıyor
mehtapca06 Benim erkek üç ay 22 günlük 7,5 kilo 😂 koz bebek demişsin ama en azından yorum atınca üstte kaldır diye yazdım 😂
Bahariyeli milasmommy heray en az 500 gram alması normal eğer aldıysa üzülmeyin sağlıklı olsunlarda kilo alırlar
Aci milasmommy benimki de oyle cikti canim boyu 61 cm herkes cok kucuk diyor seninki de oyle mi takmamaya calisiyorum artik ama her goren diyor kendi ailem bile
Bahariyeli milasmommy anne sütüylemi besliyorsunuz süt artırıcı bişeyler yiyin bol su için inşaallah artar sütünüz
milasmommy Aci evet öyle çok morelim bozuluyor inanın boyu 59 cm ama her görenin ay bu çok minnak çok küçük bu sütün yetmiyor mu yaramıyor mu demesinden bunaldım dediğin gibi kendi ailen bile
milasmommy Bahariyeli evet anne sütü alıyor sadece. Aslında sütüm maşallah diyeyim baya var ama işte durum bu 🤷🏻♀️
Aci milasmommy ayni haldeyiz canim ya takmamak elde degil ama saglikli olsun da diyorum napalim belki minyon olacak ne bileyim