Fuathulya Kızlar başına gelen varmı kızım 32 günlük fizyolojik reflü varmıs 3 aylıkken gecer dedi mama veriyorum arada anne sütü veriyorum kusuyo yıyınce nasıl kilo alıcak boyle onu gordukce Aglıyorum
Hunilianne Fuathulya benim de öyleydi aşırı kusardi ama kilo alımı devam ettiği için ilac vermediler 4 aylıkken azaldı 6 aylıkken geçti
Deletedmom16 Fuathulya yok canım ilaçlar bi işe yaramıyor zaten günde kaç kere kıyafet değişiyoz belli değil
Defneninannesi-1 Benim kızımda da aşırı kusma var o kadar üzülüyorum ki bazen..doktor ilaç vermedi kilo alımı takibi var kolay kolay ilaç vermiyorlar süt kıvam arttırıcı var doktor önerdi bebelac ın onu kullanıyorum banamısın demiyor
Denizanasi2403 Defneninannesi-1 bizde de durumlar ayni 5 aylik olduk ama gecmedi kivam artirici biraz fayda ediyor ama tamamen bitmiyor maalesef. 🤷♀️
Defneninannesi-1 Denizanasi2403 inşallah geçer yavrularımızın benimki de 3 aylık..kusmaya yakın sesler çıkarıyor millet seninki erken konuşacak diyor 🙄ve de ağlıyor …bunlar üzücü ama napalım ben biraz alışmaya başladım dik tutuyorum..sırf bu durum için ana kucağı aldım.Ben emziriyorum bebelac I da çok kullanmamaya çalışıyorum çünkü onu verdiğimde gaz yapıyor yani bizim kız gazdan kusuyor kusunca rahatlıyor
CemileF Fuathulya kilo alımı nasıl canım? Üzme kendini. Doktorunla görüş tickener ver. Emzirirken zor olabilir çünkü süte yada mamaya karıştırmak gerekiyor. En doğru tedaviyi doktorunuz verecektir.