Siracmoms Merhaba kızlar oğlum hep yan dönüp yatıyordu 5.5 aylık bugünlerde yüz üstü yatmak istiyor korkuyorum boğulur diye bebeği yüzüstü yatan anneler varmı
Melekduru Siracmoms 4 ay27günlüğüz yaklaşık 1.5aydır yüzüstü yatıyor cok seviyor ve uykusu uzun oluyor bi sorun yaşamıyoruz kafasını gövdesini gayet iyi yönetiyor. Belli bi saat sonra gece yan ceviriorum bide öle uyuyor 😊
Nermin_erzk Siracmoms tüm dünya da ve Türkiyede de doktorlar bebeklerin sirt üstü yatmasini öneriyor bogulma ve ani bebek ölümlerinin engellenmesi için dikkatli olun.
Eminetavsan Siracmoms ohoo benim bebiş doğduğundan beri yüzüstü yatıyor 4aylık olduk çok şükür bi sıkıntı yaşamadık
Rmtars Siracmoms bizde doğdumuzdan beri yüz üstü yatıyoruz ebebekte hava geçiren yastıkvar kesinlikle tavsiye ederim en azından içim rahat oluyo onla yatınca
Selensahins Benim oğlum da 4 aylık doğduğundan beri nerdeyse yüzüstü yatırıyorum. Daha iyi uyuyorlar korkma. Hele seninki büyümüş artık korkacak bir şey yok bence.
Poyrazalp Rvenim oğlum 2ay 3 günlk yüz üstü yatıyo ama kafası ağır bastığı için çeviremiyor ama hırsından vazgeçmiyo 😆
cgdem_balll Benim oglumda dogdu dogalı yuz ustu yatıyor. 9aylık olduk bı skıntı olmadı cok sukur. Bebegınız Yuz ustu yatarsa gazını da rahat cıkarır amq sız yınede dıkkat edın.