Neslihanbudak Sevgili anneler bebeğim 25 günlük yüzünde sivilce tarzı şeyler çıktı doktor Yenidoğan döküntüsü dedi ama çok kötü duruyor bu durumu yaşıyan var mı?Bepanthol serisinden bir krem iyi gelir mi?
Esilanur Neslihanbudak resminia atsana canım ben anlıyorum bu işlerden sanıgım döküntüyse sütün yarıyoryada iyi gelişiyor demektir
Nur3452 Neslihanbudak benim kızım 22 günlük. Onda da var. Birgün çıkıyor birgün sönüyor. Ertesi gün tekrar. Ben de acaba yediğim bişeye alerjisi mi var diye düşünüyordum
Semam Neslihanbudak Benim oglumdada vardi ilk 1 ayına kadar bende doktora sordum olabileceğini normal olduğunu ama istersem bepantholun kaşıntı giderici krem diye bi kremi var bunu sür istersen dedi aldim kullandım geçti direk işimi kaşıntı giderici diye geciyo ama kizarikliklarda kullanılıyo demişti suan 2 aylık olduk daha olmuyo zaten 😊
Esilanur Neslihanbudak img yükleye gir google dan ilk siteye gir oraya resmi yükle atta link çıkıyo buraya kopyala gönder bana
Blackkcat Neslihanbudak canım normal o döküntüler hiç birşey sürmene gerek yok,benim bebeğim 10günlük onda da başladı yeni yeni,2çocuğum daha var onlarda da olmuştu bebekken