Ebrukarabgxx Mrb anneler, 2 aylik oglum uykusunda sicriyor, kollarini aniden iki yana acip gozlerini fal tasi gibi aciyor ve agliyor, ve uykuya dalacakkende 3 4 kere sıçradı uyandı tedirgin oldum bu durumu yasayan oldu mu ve gecti mi bilgi verirseniz sevinirim
Yagizkus Ebrukarabgxx o aylarda oluyor endişe etmeyin. Dr a da sormuştum normal demişti sonra geçiyor. En ufak sese de irkiliyor o aylarda öyle olursa da tedirgin olmayın😊
Tortilla Ebrukarabgxx yarım kundak yapmanız lazım ellerını kontrol edemedıklerı ıcın sıctıyolar uykuya dalmakta zorlanıyorlat kundak en guzelı. Bacakları bosta olcak. Deneyın cok guzel uyudgnu gorceksınınıx☺️
Fndktgc0325 Ebrukarabgxx hiç korkma canım benim oğlumda aynı, ilk 4 ay moro refleksiyle öyle yapmaları normal. Ben hemşire olduğum halde korkmuştum ama sonra çözümü kundakta buldum; çok sıcak olmasına rağmen rahat uyuması için mecburen kundaklıyorum sen de öyle yap göreceksin daha rahat uyuyacaktır 😊🌸
Onurkagan06 Ebrukarabgxx benim oğlum da iki aylık dediğin gibi aynı biz alıştık bebe uykusunda zeybek oynuyo sanırsın 😅 kendininkine şükredersin 😂
Ebrukarabgxx Fndktgc0325 yani sıçraması normal dimi her zaman olmuyor ama korkttum bugun 3 4 kez olunca
Fndktgc0325 Ebrukarabgxx bizim sürekli oluyor canım uyanıkken uykuya dalarken uykuda bile. O yüzden kundaklıyorum yoksa uykusunu bölüyo 😊