anne15 Ek gıdada yoğurt, kabak,havuc,patates yedik yarın artık meyvelere gecsem diye düşünüyorum . Su baska verebileceğim sebze var mıydı ? Meyveleri nasıl vericez? Şeftali ile baslayım diyodum.
[silindi] Şeftali bir çok bebeği ishal ediyor ve ek gıda tüketip kabız olan bebeklere önerilir.. çilek portakal vb asitli meyveler de önerilmez 9-10. Aydan önce.. elma püresi, muz püresi, armut püresi ile yoğurt karıştırın.. duruma göre saf da verebilirsiniz..
anne15 [silindi] seftali az vermeli o zaman 🙈 diğerlerinide yine 3 gün kuralıyla verip rendeden gecirip sonra karıstırmalı değil mi ? Daha hiç baslamadık meyveye
anne15 [silindi] birde elimde cok seftali var su an armutta. Buzluğa dilimleyip attm ama daha var kavanoz maması yapıp saklayabilir miyim bilginşz var mı sizin ? Hepsini buzluğum almıcak cunku
DemirTugce anne15 canım saklayabilirsin ama kavanoz mamaların bir süre sonra vitamin değeri kalmıyor. Ben en fazla 3 günde tüketiyorum. Buzluğa attığın kadarı kalsın kışa da kış meyve sebzesi verirsin. Her şey mevsiminde güzel bence 😊