Sibel_33 Arkadaşlar dün test yaptırdım gebelik fakat bugun öğleden sonraya çıkar dedi doktor ama akşamdan beri sadece https://hizliresim.com/jWLAhr bu kadarı var neden beta göstermiyor anlamadım
Sibel_33 ezgizehra inşallah acaba doktor mu yapmadı yada sonuç yayınlarken beni unuttular mı diye düşünüyorum akşamda beri iki parça yayınladılar en önemli sonuç yok içinde
ezgizehra Sibel_33 yapmıştır çünkü elisa dediğimiz hamilelik olacağı durumda bilmemiz gereken tahlili istemiş hani hepatit vs varmı bakmak amaclı
Sibel_33 ezgizehra ya bnm kızım süt ve ürünleri tavuk yumurta kırmızı et gibi besinleri yediğinde kırmızı kızarıklıklar meydana geliyor ve başlıyor yırtarcasına kaşımaya sizce alerjimidir ve nasıl geçecek çocuk doktoruna randevu alacam
Sibel_33 ezgizehra hayır hapatit yok eskiki hamileliğimdede yapmışlardı bn o iğneyi olmuşum haberim yok da çıktı tahlil 6 bin küsür çıktı
ezgizehra Sibel_33 Anladım beta mi 6 bin çıktı o zaman 4 haftalık var büyük ihtimalle hayırlı olsun;)
ezgizehra Sibel_33 evet minimal allerji olabilir yaz sıcağında artar. tabi çocuk dr görmesinde fayda var kizardigi zaman sürülecek ilaçlar önerebilir ama yaygın aşırı bir durumdan bahsetmiyosunuz yaş ilerledikce düzelir muhtemelen