Ciqdem Herkese iyi akşamlar kızım 3 ay 24 günlük kulaklarının içi hep pislik dolmuş şimdi fark ettim nasıl temizleye bilirim doktora soran oldumu aramızda ???
Lolita Ciqdem her banyodan sonra kulak deliklerine pamuk tıkıyorum.Hem şu kaçmışsa suyu ,hemde kiri çekiyor 😉
Mila01 Ciqdem doktoruma sordum elleme banyoda akar kendısı dedı ama ben dayanamıyorum bebek kulak çöpüyle alıyorum🙈
Nermin_erzk Ciqdem ben kulak burun boğaz doktoruna götürmüştüm ne olur olmaz diye doktor bebeklerde olabilir pamukla temizle dışını arkasını kulak çöpü ile de iç kenar kısmını temizle içine sokma demişti ben sürekli öyle temizliyorum
EsraEfee Ben cesaret edemem kulak cubuguna. Ani hareketleri var sonucta birden bire kafayi ceviriyorlar ediyorlar.ince bir tulbentim var. Onu nemlendirip parmagimla siliyorum.ice gitmiyorum zaten. Kulak cubugu buyukler icin bile onerilmiyor.posligi daha cok ileri itiyor diye
Merrcimek Ciqdem Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktora bebek kulak çubuğuyla içine sokmadan temizliyorum dedim bişey demedi Çok kir çıkıyor ama içine sokmuyorum giriş kısmına değdiriyorum birde kulağının etrafını temizliyorum