MayneymisAltintop Bana biraz az geldi. Mama mı verseniz, el gıdaya mı başlasanız napssnız. Tüh aç kalmasın yavrucak
Mom987 Takalika Fazla bile Maşşallah. Yanlış anlamayın nasıl az geliyor. 18 aylık oğlum sizin bebeğinizden 1 kilo 700 gram fazla sadece.
Beyzaaa1 Takalika dalga mı geçiyonuz 8 kilo azmı Allah aşkına yapmayın biraz araştırın ortalama kaç bakın sonra buraya yazın
Matmazell_ Takalika neden bu kilo yarıştırma meselesi 🙄 şaka mı bu daha çocuğun ne kadar kilolu olması lazm ki sizi memnun etsin ?
Beyzaaa1 Matmazell_ kilolu olunca ne oluyor zayıf çocuk olunca ne oluyor oğlum 1 yaşında 10 kilo gören zayıf diyor ama moralim hiç bozulmuyor sağlığı yerinde eken yürüdü daha ne olsun
attbianne Matmazell_ yarında bebeğim az hareket ediyor diye yazar arkadaş linç yememek için gözüme az gorunuyo yazmış bide
Nilnil Balakannesi hemen baslamalı siznkne yetişemezse ne olur mazallahhh. Yarış devam ediyor yok mu artıran
Z-uma Takalika bencede az sütün yaramıyor kesin mama ver mama😏şakamısın arkadaşım de get ötede oyna bizle oynama
Matmazell_ Beyzaaa1 benim kızımda 1 yaş 18 günlük 9 kg sağlığı sıhati herşeyi yerinde çok şükür kiloya da asla takmıyorum 🤷🏻♀️ Allah sağlıktan etmesin karşılaştırma yapılmasına fa aşırı karşıyım her bebek farklıdır ..
Helenyaz Takalika normalde 20 kg olması gerekir 3 aylık bebeğin. bir dr a görünün bence ama bebek değil siz görünün muhakkak😆
Tubishee Helenyaz eltimin kızı 10 aylik 7kilo 600 gr dun tarttim kizi annesi takmiyor bile iyi olsun da diyir .yahu insanlar daki bu kilo derdi nedir sağlık olsun yahuu