Aybkarslan Oğlumun makatinda catlak oluşmuş zorlanmaktan kanıyor kakasını yaparken. Doktora sordum madecasol krem dedi günde 3 defa 2 3 hafta boyunca dedi ama kimyasal bı krem sürmek istemiyorum. bunu yaşayan ve doğal bi yontemle çözebilen var mı ??
OzcaNimet Aybkarslan Geçmiş olsun. Benim oğlumda da olmuştu çatlak. Doktor bize fito krem ile anestol merhemi vermişti. İkisini eşit miktarda karıştırıp sürüyorum. Hala da kullanıyoruz bir zararını görmedim☺️
Mucizemveben90 Aybkarslan bizdede oldu anestol fito birlikte sürdük siz kimyasal sürmem diyorsanız o başka bir haftada geçti
Karalahana Aybkarslan Bi leğenin içine ılık su koyun bebeği 10 dakika oturtun ama bacakları karnına doğru çekik olacak bize üniversitedeki doktor öyle söylemişti en kolay bu şekilde geçermiş.
Aybkarslan Karalahana yaa 10 dk imkanı yok öyle tutamamki bebişi yerinde durmuyor ama denicem . Banyo suyu ılıklığında mi olsun
Karalahana Aybkarslan Bi de doktor muayene etti mi kesin çatlak var dimi benim kızım 5 aydır kaka yaparken poposu çok kanıyordu kabız çıktı 4 tane doktora götürdüm en son üniversiteye götürdüm boşuna krem kullanmışız aylarca çatlak yokmuş
mikelenjelo35 Aybkarslan sana tavsiyem doktor ne verdiyse kullan doktor vermiş sonuçta sonra daha zorlanır gaz çıkarırken bile çığlık çığlığa ağlıyordu benim kızım.
Aybkarslan Karalahana neden kaniyormus. Doktora gitmedik ben yeni farkettim doktora sordum bu kremi soyledi. Ama baya kesik gibi bir şey var orda kanıyor kakasını yaparken gördüm yani
Karalahana Aybkarslan Çok katıydı kakası onu da yaparken zedeleyip kanatıyormuş. Kakasının kıvamı nasıl kabız gibi mi
Karalahana Aybkarslan Bizimde aynıydı doktora götürdük yara var dedi 1 ay kullandık krem geçmedi başka doktora götürdük sütün yetmiyor ondan böyle dedi 1 ay az emzirdim yemek yedi yine düzelmedi bu sefer özel kliniğe götürdük çatlak var dedi 1 ay da onun verdiği kremleri kullandık yine geçmedi artık son çare üniversiteye götürdük profesöre aylarca boşuna krem kullanmışız çatlak falan yok çocuk kabız dedi. 2 tane ilaç verdi şu an iyi çok şükür
Karalahana Aybkarslan Ama sizin eğer gerçekten çatlaksa kremleri ve ılık suya oturtmayı düzenli yapın geçecektir