annesininaslani Kızlar bıyıklarımı iple alamıyorum cımbız da çok getiriyor ve kalınlaştırıyor malum kuaföre de gidemiyorum kullanıp memnun kaldığınız pratik bir ağda var mi
Nil614kara annesininaslani Sir ağdayla alıyorum turuncu kutuda bimde fln stılıyor gayyte güzel alıyor
Agg0207 annesininaslani hazır agda bantları kullanıyorum canım ben çok pratik oluyor birde bıyık almakviçin bir yay varya onuda biraz kullanıyorum
Tuana4747 annesininaslani soktaki sir ağda bandini uygun boyutlarda kesip yapıştırıp çekiyorum ne etraf ne üstüm basım batmıyor hemende alıyor oh mis
annesininaslani Nil614kara bişeye mi sürüyorsun canım bir beze sonra yapıştırıp mi çekiyorsun yokta Direk mi
Nil614kara annesininaslani Canım spatula ile yani ağda için olan spatuladan bahsediyorum satılıyor zaten marketlerde hafif ısttıktan sonra onunla sürüyorum bez bastırıp cekiyorum
annesininaslani Agg0207 hangi markanın kini kullanıyorsunuz ya o yayı biliyorum da o yayda aynı cımbız etkisi yapıyor sert ve kalın getirdi benimkini