Deletedmom331 7 aylık olduk. 4 aylıkken tam tur atıyordu şimdi dönme çabası yok neden böyle oldu fikri olan var mı?
biranne11 Deletedmom331 Bebeklere belli olmuyor canım. Bakarsın bi anda emeklerler bakarsın emeklemeyi bırakmışlar.. Üzülme 😊 Ama sen yine destekle döndür,geri çevir oyuna çevirebilirsin..
mrvcr Deletedmom331 genelde bebekler yeni birşeyler öğrenince sürekli onu yapmak istiyor. oturmayı emeklemeyi falan öğrendiyse, onları yapmak istiyordur, onun için dönmeye olan ilgisi azalmıştır.
Esdoel Deletedmom331 emekliyor mu canım benim oğlumda 3 aylıkken dönmeye başladı emekledigi den beri dönmüyor sadece yatirdigimda emeklemek için dönüyor o kadar normal bence
Mervemerveesk Deletedmom331 bir anda bildikleri şeyleri unutabilirmiş bebekler😀 ilginç ama öyleymiş. Belki sizin minnoş da ara vermiştir dönmeye
Deletedmom331 biranne11 döndürdüğümde max 1 dakika duruyor ondan sonra ağlamaya başlıyor. Aslında geri dönmeyi de biliyordu ama yapmıyor
Deletedmom331 mrvcr oturmayı biliyor şimdilik. Zaten yüz üstü durmayı sevmiyor emekler mi bilmiyorum 😊
Deletedmom331 Mervemerveesk galiba unuttu😊 önceden sürekli yapıyordu oyunlar oynuyordu. Şimdi sadece oturmak ve adım atmak istiyor sürekli
biranne11 Deletedmom331 Böyle böylr öğretin ☺️ Oyun oynayın. Benim kızın asla yüz üstü yatmıyordu. Zamanla aktivite olarak yaptırırdım oyuna dönüştürmüştük 😊 sonuç başarılı. Deneyin bence
mrvcr Deletedmom331 şimdi sürekli oturmak bi de ayağa kalkmak falan istiyodur o 😍 dönmeyi öğrendi artık dönüp ne yapacak? lazım olursa döner 😂😂😂 daha başka yaramazlıklar var ortada kaçırmaması gereken annesi 😍
Mervemerveesk Deletedmom331 bir de yeni şeyler denemeye çalışıyormuş minnoş, eskileri bıraktı bir süreliğine😍
Deletedmom331 mrvcr ayağa kalkmak favorisi 😁 ama sürekli gezdiremiyorum biraz da yatsın dönsün emeklesin istiyorum 😁 oturmaktan da bir süre sonra sıkılıyor. En sevdiği şey kucak tabi ki 👌