Duygusm Ur1987 Doktorunuzun instagram hesabı varsa takip ettiklerine bakın. Oradan beğendiği markaları bulup onlardan hediye bakabilirsiniz.
Ur1987 Duygusm 😅çok baktım ama hep işle alakalı şeyler var canım ya mesela hediye götüren çok var nerdeyse alacaklarımın çoğu odasında dağ olmustur 😂😂o yüzden çok kararsızım düşünüyorum bakalım
Niloss Ur1987 son olarak doktorunun adını da söylersen çok sevinirim 😊 biz prof ahmet çelebiye gittik belki duymuşsundur..
Ur1987 Niloss sorun değil canım sormak istediklerini sor 😊Ersin erek ve Ender Ödemiş ikisinin gözetimi altında suan
Ur1987 Niloss ewet o ilk zamanlar bakmıştı bize dr muz o gün yoktu kızım acil yoğun bakıma alınması gerekiyordu nöbet geçirmişti öyle yani sizin neyiniz vardı
Niloss Ur1987 bizim hiçbir şikayetimiz yoktu.. rutin kontrolde 11. ayda üfürüm duydu doktorumuz bizi kardiyoloğa yönlendirdi o şekilde öğrendik..
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ur1987 isimli ameliyat bandanaları görmüştüm. Olabilir sanki ama nerde bulunur bilemem. 🙈
Smnl Ur1987 alkol alan bir doktorum vardı 100 lük rakı almıştım. Güzel bir cüzdanı her daim mantıklı hediye bulurum kadına da erkeğe de. Kuruyemişcilerden güzel bi kuruyemiş sepeti de yaptırılabilir.
Ur1987 Niloss anladım canım peki ameliyat felan dendi mi 4 yaşına kadar bekliyorsunuz ama bu arada çok geçmiş olsun sizede 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻