Tlnbrky Dün gece sağ göğsümün koltuk altı tarafları sertleşmeye ve acımaya başladı üzerine yattım sandım ama sabah acı daha fazlaydı sanırım mastit oldu ne yapabilirim başına gelen var mı?
Fasulyem Tlnbrky koltukaltı emzirme pozisyonunu kullan. Benimde 2 güm önce şişlik agrı vardı forumda araştırdım emzirme pozisyonu degiştir vs yazıyordu. Herkes de koltukaltı pozisyonu önermiş internetten bakabilirsin pozisyon. Dene canım benim geçti hemen 2 emzirme de çok şükür
Deletedmom299 Tlnbrky kuzum mümkünse guzelce bi duş al sonra duştayken masaj yap. Çıkınca biraz sağ ve kesinlikle ters emzirme yap ben ters emzirmeyi bi kere de yapinca geçmişti şükür 🤲🏻 cok gecmis olsun 🌼
SertapHilal O göğsünü emzirme sağ dedi doktor bana.Bende şuan mastitim,çok çektim zor gerçekten🤦🏻♀️ 1-2 satte bir sağman lazım hatta ilerlemeden sağlıkocağından antibiyotik yazdır onunla hafifliyo ben geç kaldım çok zorlandım..
Tlnbrky Sabah sıcak su koydum sonra emzirdim ama düz şekilde duş aldım birazdan ters emziricem çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için inşaallah antibiyotik kullanmadan geçer 🤲🏻☺️
Mom263 Tlnbrky iyice kizarip sismeden tikanma olmadan bosaltirsaniz mastite donmez cok sevindim. 2 kez yasadim titremeli antibiyotik kullanimli asiri atesli gecirdim. Kotudur hic bi annenin basina gelmesin. Gecmis olsun. Sicaka uygulama ve bolbol emzirme bunun cozumu