Serife3304 Kızlar bebeğim 4 ay 2 günlük normalde gece uykusu falan çok iyiydi sakin Bi çocuktu ama şu ¾ gündür acayip huysuz ve geceleri saat başı kalkıuo mahvoldum artık uykusuzluktan yorgunluktan 😥 4.ay ayağı diye düşünüyorum sizlerde de oldu mu
Berydnz Serife3304 benim kide öyle 3 aya gircez büyüme atakları geçiriyor olabilirler bilemedim dilleri olsada konuşsalar Bende artık bi an önce büyüsün derdini sölesn istiyorum çocuk bu herzaman sorunlu büyüyorlarda işte en azındn konuşmayı sökünce derdni biliosn
Arifeeee Serife3304 muhtemelen atak. Bizde geçen haftaya kadar oyleydik tam rahatladım dedim sanırım diş geliyor. Ama atak haftasi kadar değil uykusuzluğu. Bizim atak haftamız uzun sürdü nerdeyse 1 ay dolu dolu yaşadık. İnşallah sizin kısa sürer. Artık sinirden uykusuzluktan ve yorgunluktan ağladım.
Pineapple20 Serife3304 4 ay 1 günlük. 2 gece önce o kadar zorladı ki aynen sizin dediğiniz gibi. Bu gece iyiydi çok şükür ama gün içinde de sürekli mızmız eli ağzında sürekli ağlamaklı. 4.ay atağı diye düşünüyorum ben de.
Serife3304 Pineapple20 benimki 4 gecedir uyumuyo diyebilirim ki normalde 9 gibi yatar sabaha karşı uyanırdı ben de dinlenirdim
Asilim68 Bende kendime aynı soruyu soruyordum. Aceba 4.ay atağı mı ? Çok sakin ve uysal olan oğlum şimdi ise cok mızmız ve huysuz (3 4 gündür ) haftaya 4 aylık oluyoruz bu arada
Serife3304 Asilim68 aynen işte dün kehribar taktık boynuna herkes çok faydasını görürsün diyor inşallah olur
Ada-Aylin Serife3304 en fenasıydı 4. Ay atağı. Bir aya yakın sürdü uyumadı kucak istiyordu sürekli vs. Sabır diliyorum size kolay gelsin bitecek Sonunda güzel şeyler olacak yeni beceriler kazanacak büyüyecek diye düşünün 🤷🏻♀️
Morrhatun Serife3304 oyleymis 4 gündür uyku goremedim oglum 4 aylik 4 günlük google atak hesaplama yaz canim orda bak. Bana da bir arkadasim soylemisti
Tugce89 Morrhatun demekki atak dönemi bununda aşırı huysuz sürekli aglio kucakta bişey yok uyumuo ne güzel geceleri uyurdu HC gece uyumamazlik yapmaz di smdi ise zor uyuyo bagirio aglio
Tugce89 Serife3304 yarıyor Miki bnde de var ama HC takmadım acayip huysuz acayip uyku denen bişey yok sürekli aglio bide ağlamaktan sesi kısılmış ona rağmen aglio
Tugce89 Serife3304 hele benmki 4 buçuk aylık normalde uyuyan çocuk ne uyuyo ne duruyor sürekli aglio sürekli kucakta bişey yok oturum hemen aglio bezini zor değiştiriyorum geçende misagirler geldi Allah sana sabır versin dediler ::) acaba dördüncü ay atagimi bilemedim
Serife3304 Tugce89 aynen ne yemek yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum gündüz uykusu da en fazla yarım saat
Asilim68 Tugce89 bu anlattığın aynı benim sipa 😂😂 sanırım ya diş ya da atak :)) Rabbim hepimize sabır versin bu günler de geçer