Sin_hat19 Sevgili Anneler ve anne adayları benim bebeğim 5gun sonra 5aylık olacak ve destekle ne zaman oturtmam gerek bilmiyorm yardım eder misiniz🙏🏻
Saida_Safiye Sin_hat19 6 ayda destekli başladim 7ay 19 günlükken kendisi oturdu u günden sonra zorluklar başladi
anne15 Sin_hat19 5 ay 10 günlüğüz kontrolunde artık destekle oturabilir dedi doktprumuz kucağımda kendime yaslayarak yapıyorum bazen. Ek gıdayada basladık tadım yaparken camasır sepetine içi döşek varken destekle oturtuyprım yine
Kdrs Sin_hat19 benim bebeğim 4aylikken oturmaya çalışıyordu 5 aylik olduğunda doktorum kucağına alıp şezlongda oturur gibi oturabilirsin kısa süreli dedi öne eğilmeyecek kaburgaları karnına batmayacak demişti
dalezgi41 Sin_hat19 kendini belli ediyo canım uzun süreli oturtma kucahindayken falan oturt belini çok incitmeden emekliyorsa bi süre sonra kendini belli ediyo senin çabalarınla oturmuyo çocuk
Gizemta Sin_hat19 doktor tavsiyesi üzerine 4buçuk aylıkken destekli oturtmaya başladım 6 aylıkken kendi desteksiz oturuyordu 😊
GoGirl Sin_hat19 4. Ayda kucagimda 5. Ayda mama sandalyesi koltuk ta oturttum tam 6 aylikken desteksiz oturdu