Merve2344 Kızlar anne memesine benzeyen biberon almam lazım acil tavsiye. Bugün sipariş vermem gerek. Bebeğim 4 aylık.
Ek-istanbul Merve2344 onlara inanmayın diyorlar sana tavsiyem kaşıklı biberon almandır memeyide unutmaz e bebekte nuby kaşıklı biberon asortili olarak geciyor 30 liraydı indirim bitmediyse
elif5151 Merve2344 BM doğduğundan beri Philips avent kullanıyorum emmedi bnı hıc başta 2 aylıkkn emmmeye başladı şimdi hep biberon hem meme çalışan anne olarak cnm ondan al
Kbryzr90 Merve2344 hem emziriyorum hem mama veriyorm bebeğim memeyi de yadirgamadi. Philips avent kullanıyorum çok memnunum
Merve2344 @Ek-istanbul kasık kabul etmiyor ki. Slikon kaşık aldım tüküryr ;( hemşire de dedi biberon sakin kulanma kaşıkla ver yoksa bırakır seni dedi. Bu ay bırakma günleri dedi red ediyor gündüzleri çünkü beni
S_ozlem Philips avent natural cam olanindan kullaniyorum memeyide tutuyor sagipta biberonlada veriyorum bi sorun yasamiyoruz
rare nuk nature çok başarılı, yeni doğum yapan arakadaşım önermişti. Bende aldım çok memnunum, cam olanından aldım ,
Balkzm_0604 Merve2344 canım ben kıçıma 1 aylıkken biberon başladım wee denedim tutmadı damaklı biberon başlığı aldım onu da tutmadı sonra internetten araştırırken anne gögsğne uyumlu olanı nı mamajoo çıktı karşıma aldım hemen ilk denemede tuttu hep onu kullanıyorum tavsiye ederim dene bence
Balkzm_0604 Merve2344 canım ben sivastan bir mağazadan aldım ama sipariş vereceksen Trendyol da var ordan alabilirsin
Merve2344 @elif5151 hepsinin ucu aynı mi. Şimdi e bebek den sipariş vereceğim de. Meme ağızları aynı degilmi hepsinin neye gore sipariş vereceği mg bilmiyorum çünkü :(
UmeyrBeram Merve2344 evet tek standart zaten sadece cam biberon bide normali var onda seçenek var ben kırılır diye cam almadm
Sdnrruznn Merve2344 diğerlerini bilmiyorum fakat ben aventin ucu anne meme ucuna yakın diye almıştım memnun kaldım
UmeyrBeram Merve2344 philips avent emzikte biberonda anne göğsüyle uyumlu biberondanda içer göğsünude reddetmez bebeğin
Mavi2020 Merve2344 tommee tippee en iyisi araştırın ben baya araştırıp aldım çünkü anne gögüs ucu aynısı
BenDenizMustafakemalinannesi Canım Chicco anne memesine benzer biberon var meme reddi de yapmadi daha sonrası için