Atlasnesli Sevgili anneler bebegim 2 ay 9 gunluk. Iki gundur gece alarm kurmadan kendi uyanmasiyla besliyorum.normalde 3 saatte bir beslerdim 4 5 saat uyuyor araniyor. Sizce dogrusu uyandirmam mi yoksa krndi uyanmasi mi?
Ecemtt Atlasnesli artık kurtarmış kendini 40 cıktıktan sonra ben hep kendi uyanmasını bekledim acıkınca uyanıyordu zaten 😌
Annesibebesi Atlasnesli Bizde 2 ay 19 gunluguz bende bir süredir o şekilde besliyorum canım. 11gibi Uyandırmadan uykusunda emziriyorum daha sonra kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum.Bazen 3 bazen 5 gibi falan aranıyor mırıldanıyor hemen kalkıp emziriyorum.
Volmine Atlasnesli hayır kendi kalması iyi kaldırma sonra iki saatte bire alışıyor uyumaz yapma bu hatayı
Atlasnesli Ecemtt 10 dk emip yatiyor, 6.30 7 gibi eşim giderken tekrar uyanıyor emiyor yatiyor 10 dk emmesi uzun uyuması bilmem 🙄
Atlasnesli Karauzumum 10 dk emip yatiyor, 6.30 7 gibi eşim giderken tekrar uyanıyor emiyor yatiyor 10 dk emmesi uzun uyuması bilmem 🙄
Atlasnesli Annesibebesi bugun 00.45 gibi uyudu yarim 4.40 gibu kalkip 10 dk emip uyudu. Kilo alimi iyi ama yinede bilemedim. Bu arada 6.30 7 gibi baba giderken uyaniyor emiyor. Gunduz daha sık emiyor
Fundafatma Annesibebesi kızım 2ay19gunkuk bende 8.9arasi mama veriyorum 90ss sonra gece 2gibi kendi uyaniyor o zaman emziriyorum bide 4 te uyaniyor bida emziriyorum 5hibi kalkıyor tekar mama veriyorum ksiaca kendisi uyanmadigi sürece akşam yatmadan mamasını sağlam yediyse uyandırmıyorum
Volmine Atlasnesli benimki de öyleydi canım kendi kalkardı emerdi yatardı. Ama üç saat iki saat falan hep on dakikaydı. Gündüzleri de kilo alımı iyi diyordu doktor sıkıntı yapıyordum senin gibi çişli bez sayısı önemliymiş benim ki oda az ama doktor kilo alımı iyi diyor bende anlamış değilim