Karyakrcr Merhabalar 13 günlük bebeğim var uyutamıyorum elleri sürekli yüzündee tam kundak yapıyrm sinirleniyor bu sefer kundaktan ellerini çıkarcam diye uyumuyor çıkarsam eliyle gözlerini ovuyor uyandırıyor kendini napmam gerek var mı önerisi olan🤷♀️
eslemsiii Karyakrcr Tazecik minicik ♥️🥰 Allah sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻 yüz üstü yatır biraz ama başını bekle tabi burnunu kapatabilir Allah korusun biraz daldığında yana çevirirsin.
Cennet1212 Karyakrcr benim minik bebeğimi anlatmissin hiç kundak yapamadık nefret etti ama kundak yokkende elleriyle yuzune dokunup korkuyordy uyanıyordu ama öyle böyle yatırdim işte 😅
esmerayes Karyakrcr tam kundak yqpma yarim kundak dene bide oda olmazsa ellerini onune birbirine baglamis gibi yap nasil anlatsam bilemedim simdi namazda elleri gogsumuzde birlestiriyoruz ya ayni onun gibi yap oyle kundakla cunku anne karnindada oyle yapiyolar benim oglumda uyuyamazdi oyle yapa yapa alistirdim kundaga hem uyku sureside uzamisti kundakla bende rahat ettim
Defnemm22 Karyakrcr ben gazı için Bi kemer almıştım kızıma gaz için faydası olmadı gerçi ama sonra o kemerle kollarını bağladım şimdi bağlamak diyince korkunç gelebilir ama kundaktan bir farkı yok sadece heryerini sarmıyosun kollarından geçirip bağlıyorsun acaba onu denesen mi
Karyakrcr Cennet1212 hiçç sorma kopır kopır tam uykuya daldı diyorum ya kundaktayken çözmeye çalışırken uyanıyor yada yarımda elini yüzünü çiziyor eldivenini bile çıkarıyor🤷♀️
eslemsiii Karyakrcr aklıma şey geldi birde e bebekteki kundaklar var ya önü fermuarlı çok sıkmaz onlada rahat eder belki ☺️
Karyakrcr Defnemm22 bu aralar hiç bişey yapmadan yatırıyorum öylece uyuyor bir şekilde ama kundak almıştım e bebekten birde onu deneyeyim