Nazlimom Merhaba canım anneler. Bebeğim bugün iki aylık oldu ve hep kundakla uyutuyorum çünkü elleriyle kendini uyandırıyor. Ne zamana kadar kundaklamaliyim. Kaçıncı aydan sonra kendi kendini uyandırmaya bırakır. Siz kaçıncı aya kadar kundakladiniz?
sweetasya Nazlimom ilk üç ay kolları tutacak şekilde kundakladım. Uykuya dalamadığı zamanlarda ara ara dördüncü ayında da yaptığım oldu. Beşinci ayda gerek kalmadı hep serbest uyudu.
Demetbulut Nazlimom 5. Aya kadar kundakladım havalar ısınmaya başlayınca yüz üstü yatırmaya başladım oylelikle bıraktık şimdi döne döne uyuyor sıpa
UraSsmom Nazlimom Bende kısa Bi süre önce böyle bi post açmıştım. Aslında bıraktırma gibi Bi niyetim yoktu şuan 4 aylık olduk bu arada. Ama 1 haftaya yakındır burnu tıkalı olduğu için kıyamadım rahat etsin istedim çıkardım kundağı. Uyku düzeni neyse öyle devam ediyo çok şükür Bi etkisi olmadı kundağı bırakmanın ama sizinki daha küçük bilemedim denemekte fayda var bıraktırmak istiyorsanız
Fatihinannesiii Benim bebeğim hiç istemedi. Kundak yapınca kollarını hareket etmeyince Uyandı yapmadık daha :(
Sergl1425 Bnm ki kundağı çok sevdi Bi de kışa denk geldiği için 6 aylıkken bıraktık geceleri iyi oluyordu hemen uykuya dalıyodu
Flora Nazlimom bende bebeğimi kundaklıyordum sonra vazgeçtim 1 ayken ne eldiven taktım ne kundak yaptım sıçrama refleksi 1 hafta sonra kayboldu evet yorucu sürekli kendini uyandırdı yüzünü gözünü çizdi ama özgür bıraktım ve 1 hafta sonra sıçramadan kurtulduk
esmerayes Nazlimom kolik oldugu icin doktor kundakla demisti bize 2 ay tam kundakladim 2. aydan sonra sadece kollarini kundakladim 4. aydan snrada bikac gun tek elini cikardim bikac gun o eli icine sokup oteki eli cikardim alistirdim oylece biraktik kundagi kendini belli ediyo zaten 4 5. aya gelince sen kundaklayip koysanda b4be bi yerden kundak bi yerden cikiyo zaten 😂
Melekadel Nazlimom ben 4.ay sonuna kadar kundakladım çünkü hala hazır değildi ve uyandırıyordu memeyi alıyordu ağzından sonra bi gün denemek istedim iki gün sonra alıştı bıraktırdım
Tugce89 Nazlimom benm dört buçuk aylık hala ara ara yaparım sıcaklarda pek yapamadım ilk iki ay sürekli kundakladm çok rahat uyuyordu elleri sürekli uyandirio bu aralar gene başladım. Vala rahatlık bn e bebekten hazır kundakla yapıyorum diğerlerindem ellerini çıkarıyordu