Pinars Dövmesi olan var mı. Varsa kaç tane nasıl dövmeler merak ettim. Ben çok severim abartılmadığı sürece yakıştığını düşünürüm
Deletedmom348 Pinars Erkek kardeşim de birçok dövme var. Bir kere yaptıran devamını getiriyormuş. Bende kızımla alakalı bir dövme yaptırıcam
Crazymomy Pinars benim var 2 tane biri eşimin adı diğeri kızımın. Ama devamı gelecek ben bayılıyorum dövmelere ailem ve çevrem kaldırmaz diye yapmıyorum 😂 hatta dün eşime ben tüm kol dövme istiyorum dedim oda sen satanist misin militan mısın annesin dedi güldüm analık da zor anam 😂😂
CigdeminMevasi Pinars benim var üç tane şuanlk bşrisi ensemde eşimin ismi yazıyor birisi sağ dirseğimin üzerinde kuzkardeşlerimle ortak dövmemiz diğeride sol bileğimin üst kısmında vefat eden oğlumun mezarlığının koordinatları
Pinars CigdeminMevasi oyy Allah rahmet eylesin. Huzurla uyusun. Neden kaybettiniz bebeğinizi acaba sizi üzecekse hiç sormadığımı kabul edin.
HamzaSiracveBen CigdeminMevasi meleğiniz rabbimin en güzel yerinde sizi bekliyor inşallah bu süreçte size sabır versin yaşama gücü versin ♥️♥️
Pinars bitterdelisi24 nasıl dövmeler. Bende yaptırmak istiyorum bekarlıktan beri aklımda. Yakın zamanda artık yaptırcam ufakta olsa :D
bluem Pinars dovmeyi cooooook seviyorum ama yaptiracak cesaretim hicc yok hem cok aciyor hem cok gunah oylece bakiyorum sayfalarini takip ediyorum ama 😞 yaptiramiyorumm
bitterdelisi24 Pinars bilegımde var ayak ve kol bılegımde . ensem de var kucuk kucuk bilegımdekı kalp atısı mesela. tavsıye ederım 🥰🥰 bi kopegım var belımde kucuk bi kopek var sıra kızımın ısmını yazmakta ama nereye yazdırcam bılmıyorum
CigdeminMevasi Pinars Allahnrazı olsun erken doğum yapmştm küvözde 3 ay kaldı snra vefat ettimmaşesed
Crazymomy Pinars bencede 😅😅 ama eşim dedi ki sonra pişman olursun sıkılırsın tüm kolunda olunca. Bir yandan düşündüm doğru. Belki tüm bacak olur belli mi olur😝😝
Ayliz Pinars omzumdan boynuma kadar martılar. Bacağımda kanatlanmış güvercin, kolumun iç kısmında da mavi yazıyo
Pinars bitterdelisi24 hayvanları bende çok seviyorum aklıma da geliyor onlarla ilgili cici bir şey yaptırmak. Suluboya efektleeini seviyorum. Rengarenk çiçekler falan. Kızımın adını da yazdırmak istiyorum ama en güzel yerde olmalı tabi o.
Aryosum Pinars boynumda var satürn gezegeninin dövmesi, bilegimde de all we need is, love music peace yaziyor:) sonbaharda iki dovme daha yaptiricam biri kizimin adi(yerine henuz karar vermedim) digeri de sanskritce bir dua(sirtima) :)