Synmannesi Kızlar bugün 11’de sabah aşı oldu 4 saat sonra çok felaket ağlamaya başladı morardı nefes almadı çok huzursuz ve şu an 38’e yakın ateşi var ben de calpol şurup verdim 1 buçuk çay kaşığı hala suan ateşi 37.8 eklem yerlerine ıslak memdil koydum ??? Yardım
Happygirl8 Synmannesi öncelikle Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. Ben de yarın yaptırcam o aşıları inşallah ucuz atlatır.. 🤲
Happygirl8 Synmannesi sirkeli su ile silebilirsin bir de ılık bi duş aldırsan rahatlayabilir.. Aşıdan sonra yıkamayın diyolar ama ben ateşlenirse yıkarım ya.. 🤷♀️
Sergl1425 Synmannesi 2 ay aşısı bize de ateş yapmıs tı çok panik olmustum ama 38 in üstüne çıkmasa bişey verme demişlerdi korkudan acile götürmüştüm o zaman 2 ay asısında banyo yaptırma ama üstünü ince giydir ortam ısısında da bağlı ateşi yükselir serin ortam da tut insallah çok yükselmez sabaha atlatır Allah İn izniyle
Didem52miray Bizde 4.ay aşısında ateş olmuştu ama havalar sıcak zaten sürekli serin tutmaya bak ,bende .eklem yerlerine soğuk bez bırakırdım rabbim yardım etsin inşallah daha da artmaz ateşi, olmadı fitil ver, verebiliyorsun 2.ayda
Synmannesi Didem52miray Verebilirim ama kal paul şurubu içti için 6 saat aradan geçmesi gerekiyor fitil için
Happygirl8 Didem52miray fitl çok etkili ama takip ettiğim çocuk doktorlarının hiç biri önermiyo.. Önce şurup kullanın diyolar.. Hem şurup işe yaramış düşürmüş ateşi fitile gerek yok…
Sergl1425 Happygirl8 sirkeli su çok tehlike demişti doktor bize ateşi Bi an da düştüğü için içe vurabilir miş
Happygirl8 Synmannesi 3 gün çokmuş ya ben hergün yıkıyorum doğduğundan beri o kadar dayanamam 🤷♀️ ne olur ki yıkasak aşı mı tutmaz
Didem52miray Happygirl8 gerçi evet 3gun ateş normal. Sonrasında fitil Biz fitille kendimize gelmiştik 🤒
Nesrina Happygirl8 evet özellikle kola yapılan aşı etkisini kaybedermiş. Kokuna su bile değmesin demişti bize hemşire
Happygirl8 Eda3405 üç olsa iyi 4 ünü aynı anda yapıyorlar.. 🤷♀️ Üçü karma aşı biri de verem aşısı hem kol hem bacağa yapıyolar aynı anda diye biliyorum..
Synmannesi Sergl1425 ay ins ateşi var ve hep 38 yakın bende hiç uyumicam sen uyumusmuydun uykum da var direnecem
Selinay95 Synmannesi canim dusmezse fitil koyabilirsin veya bizim doktorumuz dusmezse calpolu 4 saatte bir verebilirsin demisti gecmis olsun