cansurellaaaaaaaa kızlar oglum gaz sancısından durmuyor burda okudugum icin gidip aldım doktor onermedi yani sizler yazmıssınz işe yarıyor dediniz die aldım bebegime kullanmalımıyım bide pahalımıs be 80 tl 😇
Alim7189 cansurellaaaaaaaa ben tek onun etkisini pek göremedim canım sab simplex le beraber çok iyi geldi. Evet malesef pahalı ama o gaz sancılarını çekmektense değer yani 😃
mer_mer cansurellaaaaaaaa tek etkisi yok diyorlar o bagırsak duzenleyiciymiş yanınada gaz damlası öneriyorlar biz biogaia+sab simpleks kullanıyoruz rahatlattı biraz ama geçirmedi
Pelo_00 cansurellaaaaaaaa biogia probiyotiktir gaz damlası değil. Gaz damlalarıyla beraber kullanılabilir. Bağırsağı düzenler ama gaz ağrısını geçirmez.
Anaogul cansurellaaaaaaaa evet canım biraz pahalı ama işe yarıyor ama tek başına etkili değil çünkü bağırsak düzenleyici ben yanında ek nurse harveys kullanıyorum bebeğim rahatladı hergün düzenli aynı saatte içirirsen etkili olur
cansurellaaaaaaaa mer_mer sap ta kullanıyoruz canım ikisini karıstırcam mı yoksa ayrı ayrı mı off ne yapacagını bilemedim ya
mer_mer cansurellaaaaaaaa Gizem0650 biz sab simpleksi günde 4 defa 6yada 8 damla kullanıyoruz biogaia yı günde 1 kere 5 damla doktor önerisi bu sekılde olduğu icin her gün aynı saatte veriyorum doktor hep aynı saatte ver dedi sab sabah 8 öğlen 1 akşam 6 gece 11 seklınde biogaia her gün öğleden sonra 4
Emir123ali cansurellaaaaaaaa valla bende nurse harveys dap simplex ve bio gaia dönüşmlü kulanıyorum artık siz düşünün neler yaşadığımı 3 aylık 4 günden beri yapamıyor az az artık yaptıkça dünyalar benim oluryor
Emir123ali cansurellaaaaaaaa amin canım hepimize inşallahh sağlıkları olsun canları sağolsunda geçer inşallahh 🤦🏻♀️
cansurellaaaaaaaa mer_mer tesekkür ederim canım .. ben 22:30 da verdim simdi biogaia yı simdi emiyor bebegim sap versem olur mu ?? yarım saat gecti aradan sizin gbi üc saat gecsin öyle mi versem
Semfer cansurellaaaaaaaa beş damla günde ıkı damla sabah 3 damla akşamları uyumadan verıyorum çok guzel gaz çıkarıyo saatı saatine verilmesi lazım yoksa etkı etmıyor
mer_mer cansurellaaaaaaaa bence 1 saat falan daha geçsin ben yakın vermemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye
aramsamsam cansurellaaaaaaaa berabernde bir gaz damlasıyla kullanılırsa daha etkili biogaia tek başına probiyotik olduğu için yeterli olamayabilir. Düzenli her gün aynı saatte vermelisiniz bi kaç günden sonra etkilerini farkedersiniz. Biz nurse harveys ile kullanmıştık.
NefesBilgem cansurellaaaaaaaa Yok yok yanmadınız. Benim kızım aşırı gazlı bir bebekti Hatta buralarda post açmıştım huysuz durmuyor vb vb diye çok şükür sakinledi. 2 ay 17 günlük şu an etkisini görüyoruz
cansurellaaaaaaaa Emir123ali gececekk bu günler gececek oglumuzla kızımızla sinemaya gidecegimz günler gelecekkk🤦🏻♀️🤲🏻🤲🏻🤲🏻