Hannur Meleğimin kulağnı ne zaman deldirmeliyim sizce yani öyle bi zaman olsun ki ne memeden kesilsin nede konuşmayı fln unutsun küçükken yaptırmak istiyorum ama ne zamaaan ☹️
Zynpbckci Hannur ben büyüyünce kendi isteğiyle deldirmesi taraftarıyım. Küpeyi çekme yutma gibi ihtimali de var
Kuzisvera Hannur ben 3 gun once deldirdim tam 1 yasinda ama pandemi donemi olmasaydi 6 aylikken deldiricektim.
OzlemAlisa Hannur eger 2 yastan sonrayi beklersek korkup yatıramazdi, 5 6 yasinda heves edip yine korkabilirdi, muhtemelen epey bi zaman gecerdi diye düşünüp 13 aylik deldirdim 1 hafta oldu hic sıkıntı yok şükür 👍
Hannur Ikrazumra19 o zmanda korkar kendi kararı ama bebekken her zaman iyi sadece zamanı bilemmiorm şuan 38 günlük eline eldiven takarsam kulaklarıyla oynayamaz dmi
Birkucukeylulmeselesi Hannur bizimkininde küpesi hazır bekliyoruz ama elleyeceğini sanmıyorum şimdi 4 aylık olduk hala kulağını bilinçli ellemedi yani farkına varacağını sanmıyorum bu arada küpesini de ben taktım kulağımda varlığını bile hissetmiyorum
Ikrazumra19 Hannur bu kadR erken hicbir yerde delmezler ki yazik yani 38 gunluk diyorsunuz daha cani ne kulaklari bile 3 yasina kadar ancak gelisimi tamamliyor
Bsecill Hannur korkup deldirmese ne olur ki küpesiz olsa ne olur hem kendi kararı diyorsunuz hemde daha 38 günlük bebeğin kulağını deldirmek peşindesiniz belki küpe sevmeyecek hiç kullanmayacak büyüdüğünde çok heves ederse deldirir hiçte korkulmuyor
Blackwoman Hannur Allah akıl fikir versin. Açık ve net👌 38 günlük bebeğin daha kulağı gelişmemiş siz küpe derdindesiniz. Allah o kadar kusursuz yaratmışken, ufacık çocuğa takı takmak hangi mantık anlayamıyorum.
Oz-lemm Hannur ben 2 aylikken deldirmek istemistim ama delmediler pandemi yuzundende erken olmadi 8 aylikken deldirdik artik. Hic oyle ellemiyor kupeyi allahtan
Birkucukeylulmeselesi eSved https://imgyukle.com/i/u45Exf https://imgyukle.com/i/u45k0I geç oldu canım kb
Tuzsuzhelva Ben kizimi 10 aylikken deldirdim hicde bir sorun yasamadim ellemedi hic.. iyi kide oyle deldirmisim suam 4 yasinda kupelerini cok seviyor hic cikartmak istemiyor
dunyam2020 Tuzsuzhelva ben oglumun da kupe takmasını ıstıyoruö bende deldırsem olur mu tek kullagına acaba
sokomel oğlum var ama kızım olsaydı asla deldirmezdim çok aşırı saçma geliyor bana. çocuk sonuçta küpe taksa ne takmasa ne. büyüyüp heves ettiğine ergenliğinde deldirir isterse.