ozi Pasambebegim ben yaşadım. Adetime 3 gün kala hamile kaldım ☺️ buradaki arkadaşlara duyurulur buda👍 ve adet oldum. Normalde 8 gün oluyordum o zamanlar 3 gün oldum. Ve kızım şu an 11 yaşında Elhamdulillah 🌸
Eminetavsan Pasambebegim 2 ay boyunca adet günlerimde bildigin iz adet oldum Bi dahaki ay gecikince test yaptım çift çizgi kopkpyu çıktı doktora gittim normalde 4 haftalık olması gereken bebek 11 haftalık çıktı 😂 Bi hafta sonra gene gittim cinsiyetini öğrendim suanda 3 aylık
2balbiranne Pasambebegim ben ilk gebeliğim de adetim 3 gün sürdü normalde 8di diye şüphelendim test yaptım çıkmadı yok zaten dedim sonra birdaha adet görmedm hamileymişim üstüne görmüşüm. Şuan ki gebeliğimde de Ramazan ayında adet oldum hamileymişim haberim yoktu bayramda öğrendim 😊
Pasambebegim ozi ozi ben adet oldum üstünden 5 gün geçince leke geldi bi kaç defa acaba şüphelenmelimiyim fakat adetim normal seyirde sürdü
Beyzanurrr Bende yeni doğum yaptım geçen ay adet gördüm ama normalde 6 gün falan sürerdi geçen ayki 2 gün sürdü ve 21 inde falan olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ama negatif çıktı acaba biraz daha beklemeliyim tekrar test yapmak için
Deletedmom7 Beyzanurrr Doğumdan sonra adet düzensizliği normalmiş ne zaman düzene girer ama bilmiyorum
Beyzanurrr Deletedmom7 dogumumdan önce günü gününe olurdum doğumdan sonra böyle olunca strese girdim biraz inşallah olurum