Elifaydn Merhaba, süt alerjisi yüzünden doktorum bebeğime bu mamayı verdi 69 günlüğüz mamanın kokusu kötü keçi boynuzu pekmezi koyarak içir dedi , yalnız bana çok şekerli geldi bir ölçeğe bir çay kaşığı dedi siz me şekilde yediriyorsunuz acaba
OzcaNimet Elifaydn Biz kullanıyoruz oğluma. 1 aylıkken başladık şu an 1 yaşında oğlum. Alerjimizde kalmadı çok şükür ama hala içmeye devam ediyor. Doktorumuz alışması için yarım ölçekle başlayıp yavaş yavaş arttırın demişti. Herhangi ek birşey vermeden sade mama içiyor oğlum.
iyikianneyim61 Elifaydn bende kullaniyorum evet tadi cok kotu ben hic cay kasigi diye olcmedim acikcasi goz karari azicik pekmez atiyorum o sekilde içiyor. simdi sutlu mamaya gectik iki mamayi karistirip iciriyorum simdi
Elifaydn OzcaNimet sade içiyor yani , peki kilo alımı nasıl alerjiden dolayı benim kızımın kilo alımı çok yavaşlamıştı bu mamayı hiç bilmiyorum kilo aldırıyor mu
OzcaNimet Elifaydn Merak etmeyin kilo alımı normal oluyor diğer mamalardan farkı yok. Sadece içeriği farklı diğer mamalardan birde tadı🙄
Elifaydn Havva2763 biz başta SMa optipro kullanıyorduk süt alerjisi çıkınca bu mamaya geçirdi doktorum , çoğunluk anne sütü veriyorum zaten gümde bir iki kere mama veriyorum o da gaz sancısı çektiğinde
Elifaydn iyikianneyim61 bende o şekilde yapayım o zaman bir çay kaşığı katınca bebeğimin kakasının rengi kapkara oluyor takip edemiyorum öyle de , çok teşekkürler