Alpannesiii Kızlar bebeğim 20 günlük kalça testi yapcaz özelde doğum yaptım test fiyatı ne kadar bilmiyorum devletle özel arasında fark var mıdır ve devlette yaptırırsam randevu mu almam gerek
Ikraltan Alpannesiii ben iki çocuğumu da devlette yaptırdım çünkü özelde 120 TL istediler ultrason için bence devlet yeterli tabi çocuk doktorundan randevu alacaksınız kalça kontrolü için gelmiştik derseniz hemen yönlendirir zaten ilk çocuğumda gelişim geriliği vardı ikinci ayımda geçti şükür ikincide normal çıktı değerler 🙏🏻🙏🏻 Yine de devlete gitmek istemezseniz pandemiden dolayı özelde de iyi olur ama dediğim gibi bir fiyat istemişlerdi bizden
Gamzeburkan Alpannesiii Arasındaki farkı bilmiyorum ama bizimde yarın devlet hastanesinde önce doktora muayene oluyorsunuz oda ultrasona yönlendiriyor orda yoğunluğa göre aynı gün içine veya başka zamana randevu veriyorlar bizde sistem bu şekilde
Umrann_ Alpannesiii biz kendimiz mi gidip yaptırıyoruz yoksa belli bir süre gelince bizi yönlendiriyorlar mı yaptırmamız için
Alpannesiii Gamzeburkan başka güne randevu vermeleri sıkıntı olabilir benim için özele gideyim en iyisi 😏
Deletedmom7 Ortopediden randevu alıyorsun gidiyorsun oraya kalça Ultrasonu için gelmiştim diyorsun ona zaten ultrasona yönlendiriyor biz pazartesi günü gittik ve çarşamba günü için otura son randevusu verdiler yarın gideceğiz inşallah devlette ücret ödemeden
Deletedmom7 Umrann_ Üç ay içinde gitmeniz gerekiyor ne kadar erken giderseniz teşhis koymak o kadar kolay oluyor Allah etmesin bir sıkıntı varsa erken tedavi daha iyi
Alpannesiii Umrann_ canım bana 1. Ayında yapacaksın demiştiler doğum yaptığım zaman ama bazıları 3. Ayına kadar yapılabilir diyor. Tekrar arayıp çağırcaklarını sanmıyorum sen gidip yaptırıyosundur öuhtemelen
Deletedmom7 Alpannesiii Yani ben hatay’da oturuyorum burada yoğunluk vardı diye başka birine verdim belki sizinkinde yoğunluk olmadığı için bir gün de işinizi halledebilirsiniz