Eksielma Son iki gündür koku alamıyorum yiyeceklerin tadını alamıyorum tuzlu tatlı diye ayırt edebiliyorum sadece hafif boğaz ağrım da var. Korona olabilir miyim tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap yazar mısınız. Geçen hafta gribal gibiydi bu hafta tat ve koku gitti. Test yaparlar mı bilmiyorum ankaradayım.Eşim şehir dışında 6 aylık bebeğim var ne yapacağım şaşırdım kaldım. 😭
Minikannesi00 Eksielma bende aynıydım canım , sadece tatlı ya da tuzlu dye ayırt ediyodum. Benmde ateş ve boğaz ağrısyla başlamştı
Minikimmm Eksielma sakin ol canım bende senin gibiydim grip olacakdim ama.izin vermedim bol c vitamini d vitamini al burun spreyi kullan geçer inş 🙏
gzm_42 Eksielma çok geçmiş olsun canım çok dikkat edin lütfen şuan bende senin gibiyim halsizlik baş ağrısı da var karantinadayız korona çıktı bizde inşaallah sizde çıkmaz bol c vitamini tüketin
gezentianne Eksielma Tat ve koku kaybı covid in en belirgin özelliği. Parfüm,viks,sigara kokusu da deneyin .. Arkdsmn da bebegi vardı doktor maske takıp emzirmesini söyledi. Solunuımla geçiyor ama emzirmekle geçmiylr bebeklere. Geçse de kolay atlatıyorlar. Sumbucol marka C vitamini +çinko ve multivitamin alınnn. geçmiş olsun
Sdnrruznn Minikannesi00 Tad ve koku kaybı yaşadım diyorlar ne gibi nasıl mesela neler ayırt edilemiyor
minimoo Eksielma eşiniz ya da evden birileri gidiyor ama markete. Bir şekilde geliyor işte 😐 ama normal grip de olabilirsiniz hemen panik yapmamaya çalışın eğer mümkünse tabi
gzm_42 Eksielma yarım çay bardağı sirke koyuyuyorz birazda su ekliyoruz 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal atıp karıştırıp içiyoruz 1 çay kaşığı da çörek otu yiyoruz limonlu su içiyoruz bol meyve c vitamini tüketiyoruz bide özellikle c vitamini aldık canım bide bol su tüketin
minimoo İnşaAllah hasta değilsinizdir. Benim eniştemde baş ağrısı ve diz ağrısıyla başlamıştı. Tat ve koku kaybı sonradan oluşmuştu ve 9.günde nefes darlığı, öksürük, kusma, ishal gibi belirtilerle devam etmişti. Ama atlattı çok şükür.
HamzaTugra minimoo canim cok gecmis olsun suan bende karantinadayim. enisteniz evdemi atlatti hastaneye yattimi
minimoo HamzaTugra çok teşekkür ederim. Evde atlattı eniştem. Şimdi iyi çok şükür. Üstelik teyzem kalp hastasıydı riskliydi ama yine de hastaneye yatırmadılar eniştemi
Eksielma gezentianne kolonya kokusu çok yaklaştırınca alıyorum ama dün çamaşır suyunun kokusunu alamadım mesela
Esraaaae Eksielma bende aynı durumdayım tat ve koku hiç yok günlerdir halsız lık var birde benim bebegim de 9aylık emziriyorum