aLmisMomSs Merhaba güzel anneler memlekete geldim. Evde küvet ve file ile hooop yıkıyordum simdi bebeğimi nasıl yıkayabilirim burada? 2.5 aylık
Cansu_ertem aLmisMomSs leğende yıkayabilirsiniz bence. Eskiden küvet file yokmuş ki hepimizi leğende yıkamışlar 😂
Minikimmm aLmisMomSs leğen küvet farketmez alta kıyafetleri ser kafasını yüksek tut kulağına genzine su kaçmasın yavaş yavaş yıka en son kafasini yıka ben hep öyle yıkadım canım tek başıma
Ghi aLmisMomSs Kucagınıza havlu serip yıkayabılırsınız bir kisi de sıcaklıgı ayarlanmıs kovaya ayrılan sudan dokecek sekilde, ya da dus baslıgı sıkıntı olmaz derseniz onunla da olur ama hem başlıgı tutmak hem bebeğe hakım olmaz biraz zor olabılıyor.
Mom299 aLmisMomSs koy legene ayagını üstünede çıkan kıyafetlerini koy bebegin de kafası dik olcak sekilde koy yıka ben bazen öle yapıyorum hiç zorlanmıyom
ezgip Dizinizin ustune alin bacaklarini acip ònce ön sonra arkasini cevirip cok rahat yikarsiniz .dizinize bi kiyaFet ya da havlu koyup.biri de su doksun.en kolayi
Minik1anne aLmisMomSs vala canım bebeğim 1 aylık ben altına kundak seriyorum yatırıyorum yıkıyorum sonra elime alıyorum sırtını falan yıkıyorum yavaş yavaş zor olmuyor kafasına dökerken biraz daha dikkatli olmak gerek tabiki.
Minikimmm aLmisMomSs bir kere file bebehim üstünde iken koptu Allah’tan kaynanam.tutmusdu ondan sonra tek yikadigim için fileye koymadım yumuşak muslin batteniye vardı onu seriyor dum ve kıyafetlerini koyuyordum
Birkucukeylulmeselesi aLmisMomSs bende eşim yokken tek olduğum için dilerime yatırıp yıkamıştım işinize yararmı bilmem ama bide yere havlu serdim küvette su döküp tutamam yüksel diye tekim diye öyle yaptım yıkadım
Sunay10 aLmisMomSs ben anneme gidince leğene yatırıyorm baş kısımına havlu katlıyorum kulağına su gelmesin diye alt kısımada bir havlu seriyorum üstüne yatırıp yıkıyorum