Duruckl 3 aylık bebeklerin kilosu ne kadar olmali acaba 3 kilo doğan bebek mesela şuan kaç kilo almış olmasi lazım
Ozleem Duruckl her ay bir kilo almasi normal diye biliyorum ama bebekten bebege degisir tabi .. benim bebegim 3 kilo dogumustu 3 aylikken 6.300 kiloydu
NefesBilgem Duruckl Canım ayda 500-1000 gram alabilir bebekler. Benim kızım 2 ay 17 günlük şu an 6 kilo. Doğduğunda 3,420 gramdı ama 3,100’e düşmüştü.
Duruckl Ozleem benim ki 3 kilo doğdu daha 5 kilo anca kilo alamiyo fszlasiyla haraketli durmak bilmiyo
NefesBilgem Deryadgm Olsun hiç sıkmayın canınızı. Başlarda sarılık tehlikesi yüksek oluyor, mamaya başlamak en doğrusu. Mama veriyorum diye kendinizi kötü hissetmeyin. Bebek toparlanıp çekim gücü de arttıkça kilosu da artmaya başlayacaktır.
Beyzanurrr Duruckl 15 gün öncesine kadar alıyordu ama zar zor şuan mama kullanıyoruz doktorumuz mamaya geçiş yaptı bir ayda 30 gram bile almamış ondan mamayla devam ediyoruz
Leylaninannesii Duruckl benim bebeğim 3.800gr doğdu. 3.500gr a düştü. 3 aylık kontrolünde 6.550gr dı. Ama bebekten bebeğe değişiyor