Betuloz 20 dk bir göğsümde 20 dk bir göğsümde tutuyorum baya emiyor sağdığımda da 70 80 ml süt çıkıyor doyuyor mudur acaba ağzına versem devam ediyor doysa bırakmazmıydı 17 günlük bu ara da
Srynisa Betuloz canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun 🌸 çişli, kakalı bezlerinden anlayabilirsin. 20 dk normal emzirme süresi için
Sunasenel Betuloz Henüz bebeğiniz çok küçük olduğundan doyma ve aç olma nedir bilmiyor beyin sadece emmeye odaklı çalışıyor emdikçe sütünüzün artacağını bebeğiniz de biliyor 😇2 saatte bir emzirmeniz yeterli olur.
Dilekmh Betuloz benim bebeğim doğduğundan beri hep 3 dakika emerdi asla ve katha 4 dakika olmamıştır doktorlar bile şaşırıyordu nasıl olur diye ama kilo alımı elhamdulillah çok çok güzeldi. Çişli bez sayısı ve kakalı bez sayısı baya da oluyordu
Dilekmh Ek-istanbul valla canım benim kızımın ilk başlarda asla 10 bezden aşağı olmuyordu her bebek bir olur mu İnan bilmiyorum
bitterikolata Ek-istanbul Betuloz ilk üç ay için; günde dolu dolu beş çişli bez alıyorsanız doyuyordur, sadece anne sütü alan bebek on güne kadar kaka yapmayabilir normaldir.
Fatma_FLZ Betuloz 40ı çıkana kadar bi saat memede dururdu Ilk zamanlar öyle oluyorlar cisli bez sayısı 5i geçiyorsa doyuyordur